Post entry

Slutet av mars...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

och våren närmar sig med stormsteg, men så även en intressant period i några av aktierna i min portfölj. Vi börjar med Funcom som fr.o.m. i dag deltar i en spelmässa i San Francisco där de släpper lite på deras nya MMO the Secret World. Detaljer kring spelet har ju hållits hemliga en längre tid, men nu säger Funcom att de är beredda att lyfta lite på locket, hur mycket återstår att se, men något kommer. Mässan pågår hela denna vecka.

Den andra aktien som kan stå för intressant nyhetsflöde är Impact Coatings, som har utfört avslutande tester för Interplex och en mobiltillverkare för beläggning av mobilskal och enligt bolaget skall dessa tester kunna vara klara nu i mars. Det som väntas är alltså nyheter om testerna har varit till kundens blåtenhet och att Impacts maskiner nu kan påbörja volymproduktion. Detta blir förhoppningsvis ännu ett steg i rätt riktning i den enorma potentialen som bolaget besitter.

Sist, men absolut inte minst, så väntar jag nyheter från Karo bio, som flaggat för resultatpresentation för deras KB3305 i mars, men kanske än viktigare så kommer en mer detaljerad presentation av Eprotirome att hållas under ett av världens största kardiologimöten i USA och även en artikel om samma preparat att publiceras i en av de viktigaste medicinska tidskrifterna. Sedan ligger ju även ett avtal för just Eprotirome i luften, eller som jag tror ett uppköp av hela bolaget, då börsvärdet fortfarande är så lågt jämfört med bara ett avtal för Eprotirome, som enligt mig bör kunna ligga på runt 1md USD.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?