Post entry

Lite om mig själv.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Mina svaga och starka sidor gällande aktier.

Alla har sina starka och svaga sidor. Min starka sida skulle jag säga är Politiken. Om något som jag verkligen tror att jag kan tillföra till redeye jämfört med andra bloggare så är det kurdistan och runt omkring den delen.

Familjens allra bästa klipp varade med Tanganyika Oil och DNO. Det har blivit svårare nu. Tidigare kunde DNO betala KRG svart utan att Irak kunde se något. Oljan gick vidare till Turkiet genom lastbilar. Nu är det Pipeline som gäller och det blir då svårare för nu skall man ge både KRG och Irak pengar. KRG och Irak är inte vänner som ni kanske redan vet ni som läst mina eller läst på om länderna innan bloggar tidigare.

Svaga sidan är analys sidan och att jag för ofta tänker på produktrevolution.

Jag är dålig på TA. Jag är inte den typen som kollar på hur det gått för ett bolag gällande historia. Bra exempel är att jag har haft en övertro på t.ex. Opcon och förut Micronic. Redan 2009 trodde jag på Micronic. Felet ligger i att jag inte har tålamodet att vänta. http://www.redeye.se/bolag/micronic-mydata/analys/userreport/micronic-risktagare

Jag har en tendens av att vara för länge optimist och när det går dåligt så kollapsar jag fort.

Jag försöker stegvis lära mig mer.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?