Post entry

Maha Energy - mot brasilien och 40kr?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som aktieägare i Maha Energy vill jag med detta inlägg upplysa er om potentialen i bolaget, och hur undervärderat jag anser det vara. Uträkningarna finnes i den DCF-analys som länkas nedan. Denna analys visar en riktkurs på 40kr aktien, och är baserad på den information som Jonas Lindvall gav på presentationen 16-11-16 @ Erik Penser.

Maha Energy

Maha Energy är ett självständigt och internationellt uppströmsoljebolag vars affärsverksamhet inkluderar prospektering, exploatering och produktion av råolja

Noteringskurs: 4.75-5.25

Nuvarande kurs: 9.7

Analysen

Excelarket finner ni här:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1td98eUSu3aJ-BbbExBIlOXw3pZywtwAD3DkmqSh3L-k/edit#gid=0

16-11-16 @ Erik Penser

  • 1200-1300 barrels of oil per day from the two holes
  • Approximately 28 dollars when producing 500 barrels will reach breakeven
  • Goal 2 years: 5000 barrels per day for Maha
  • Goal 4 years: 7000 barrels per day for Maha "

-Jonas Lindvall

Disclamier

Jag äger aktier i bolaget. Denna analys skall inte ses som rådgivning då den främst är till för att höja marknades intresse för det valda bolaget. Det är alltså inte en köp- eller säljrekomendation. Jag uppmanar alla som ska köpa aktier i Maha Energy att göra en egen bedömning eller anställa en rådgivare som kan analysera potentialen innan man köper. Korrektheten av siffror, uträkningar och källor kan tyvärr inte garanteras.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?