Post entry

Mineral "KATASTROF" Invest

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu är spiken satt i Mineral Invests kista. Dagens Industris artikel med rubriken: " Knarkpengar bakom gruvbolag?" talar sitt tydliga språk.

Det är väl i och för sig en skymf mot andra RIKTIGA gruvbolag att kalla Mineral Invest för gruvbolag.

"Åklagarmyndigheten misstänker att gruvbolaget Mineral Invest International har startats med pengar från den åtalade kokainsmugglaren Jonas Falk, tidigare Oredsson."

Varför blir jag inte förvånad?

"Utredningen lämnades in till Stockholms tingsrätt i veckan, och visar att Jonas Falk har personliga band till Mineral Invests operative chef Joachim Andersson. Han berättar i förhör att han känner Falk sedan tidigt 1990-tal. De båda har ett brottsligt förflutet. Andersson har tidigare dömts till fem års fängelse för skattebrott och hade näringsförbud i åtta år. Falk har avtjänat tre långa fängelsestraff för grova rån."

Ja vad säger man? Kaka söker maka! Ger man sig in i bolag som drivs av skurkar så får man väl skylla sig själv. Jag med fler har varnat för MII under långtid nu.

Aktien stod i 2 SEK när jag hissade varningflagg nu ca 30 öre och efter den här handelsdagen 15 öre?

Vad händer nu? Jag är övertygad om att Mineral Invest kommer granskas i sömmarna av myndigheterna. Och jag tror inte de kommer gilla vad de hittar.

Att Aktietorget inte satt stopp för Mineral Invest tidigare är för mig ett under! I stället har Mineral Invest fått fortsätta mjölka pengar av naiva och oerfarna småsparare!

SKANDAL och tråkigt för alla som förlorat och fortsätter förlora pengar till ledningen i detta bolag!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?