Post entry

Morphic

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Måste säga att trots att jag är en av Morphics största skeptiker sedan 3 år tillbaka upphör de akdrig att förvåna mig. Idag lämnar de en rapport som skulle få den mest känslokalle investerare att få hjärtstillestånd. detta lilla bluffbolag som är situerade i karlskoga (Min hemstad) har under 4 års tid slagit blå dunster i en helt ovetande marknad, som svalt alla blufforders och dröm-uttalanden med hull och hår bara för att det råkar vara ett så kallat "cleantech". Nå, det är det enda som är rent i historien bakom denna anomalitet till företag.

För årets andra kvartal redovisar Morphic ett negativt resultat om hela 394(!) miljoner. Det är i höjd med hela koncernens börsvärde! Att aktien för stunden inte är ner mer än 5% förvånar mig dock inte. jag har sett så många bistra avslöjanden i detta bolag som inte påverkat kursen en bråkdel av vad det borde göra så jag tittar bara på med häpnad.

Det är märkligt att Morphic som för 3 - 4 år sedan var ett av börsens mest "välrenomerade" företag, nu dag för dag går under i total medial tystnad. Märkligt just för den anledningen att om någon verkligen började syna i sömmarna skulle detta urarta sig till en av vår tids största finansiella skandaler. Kanske är det för många kända "Pro-Morphic-analytiker" som har intresse i att detta skräckexempel tystas ner..vad vet jag?

Hur som helst...finns det ett annat råd än SÄLJ? (naturligtvis långsiktigt, för kortsiktigt kan ju vanlig aktiemanipulation hålla liv i liket som tidigare bevisats)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?