Post entry

Nanologica - Big pharma potential

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Svårt att inte bli exalterad

Liten kort uppdatering och lite repetition, senaste pressmeddelande påvisar ytterligare vilken enorm potential Nanologica sitter på när AstraZ tar på sig kostnaden för en produkt i utvärderingarnas. Likadant att sterling tog på sig kostnaden/risken.

Klipper in lite från sterling och Astra.

”Nanologica har ingått avtal med den brittiska kontraktstillverkaren Sterling Pharma Solutions Ltd för produktion av större volymer silika. Detta är ett viktigt steg i förberedelserna för att starta en ny affärsgren, preparativ kromatografi.”

Life science-bolaget Nanologica och Astrazeneca har ingått avtal om att i ett gemensamt projekt utvärdera Nanologicas teknik på ett av Astrazenecas material. Partnerskapet innebär ett utvärderingsprojekt som löper över ett år och värdet av avtalet uppgår till 1,5 miljoner kronor.

Syftet med projektet är att utvärdera om Nanologicas plattform kan förbättra formuleringen för en läkemedelssubstans. Samarbetet omfattar både in vitro- och prekliniska in vivo-studier. 

se följande länk för utförlig analys,

https://www.redeye.se/arena/posts/nanologica-en-unik-moejlighet

redeye base 6,6 vilket vi redan nu bör stå ovan med denna ytterligare informationen.

väl mött! Lycka till.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?