Post entry

Äpplet har sitt slutdatum

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det gick upp och fick hög värdering men faller ner igen.

Äpplet har fått ett sista datum. Passar på att göra en undersökning här: Hur många av er här inne skulle arbeta om ni hade Cancer i Bukspottskörteln och hade råd att avsluta erat arbete och gå i något som kallas förtidspension??? Då menar jag att om ni skulle arbeta som VD och vara grundare till ett storbolag...

Frågar ni mig så tycker jag att hälsan kommer först även om man heter Jobs i efternamn ( Jobs verkar tänka på jobb). Detta blogginlägg kan man säkert gissa ganska enkelt vem det handlar om. Äpplet eller the Apple som man säger i deras hemland verkar ha mognat och mognat men nu känns det som om den börjar ruttna eller? Aktiekursen föll en bra bit ner i USA. Kan det bli så att konkkurenterna stiger på just detta besked? Det känns som om Apple nu på i alla fall ett tag kommer att sjunka.

Jobs har gjort ett bra jobb men det känns som om det säger tick tack tick tack och Äpplet blir mer och mer surt att bita i samtidigt som mognaden minskar och den ruttna delen ökar. Vi får väl se men världens största företag kommer nog inte Apple bli igen.

Det är bara att gå vidare och se vad som händer nu. Konkurrensen från Apple borde minska för både Nokia och Sony Ericsson.

Mitt aktie tips är Nokia som sjunkit en hel del. Nu kanske man inte behöver oroa sig på samma vis om Smartphones att Apple skulle gå förbi med mera. HTC och Samsung finns visst men vi får se om dessa 2 kan leverera samma skräck som Apple. Jag tror på nej. Nokia kommer tuffa på nu. Ericsson kommer också. Hoppas att övriga storbolag och speciellt industrin kan visa sina framfötter nu. Då får vi en glad och possitiv börs istället för att hela tiden bara tänka på Xact bear eller likvid.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?