Post entry

Odd Molly: Starkt Q3

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Rapporten kom in enligt förväntan och vi kan nu konstatera att den senaste uppgången i aktien är motiverad. Med ett så pass starkt resultat som 3,71 kr kan vi också med största sannolikhet konstatera att vinsten för innevarande år kommer att bli ca 8 kr per aktie. Det är bättre än vad alla ”professionella” analytiker har kalkylerat med och betyder att aktien nu handlas till p/e-tal 16,3 för innevarande år. Enligt Salmagundies Aktietips är detta för lågt och anser att aktien åtminstone borde kunna stiga till p/e-tal 18 innan årsskiftet (144kr).

År 2010 närmar sig med stora steg och vi har massvis med spännande triggers att se fram emot. Herrkläder, heminredning, barnkläder, hur ska glasögonen tas emot och hur går det med hudvårdsserien som nu till våren säljs in för tredje säsongen? Hur ska det gå i USA där man nu satsar på att öppna sin första butik mitt i Los Angeles trendigaste modedistrikt?

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?