Post entry

Paynova - Genombrottet

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

2020 ser verkligen ut att bli Paynovas genombrottsår och vi väntar nu med spänning på lanseringen av faktura- och kreditlösningen på åtta nya marknader innan nyår.

Tradera, Paynovas första kund genom Paypal-samarbetet är nu efter en pilotfas äntligen igång!

Paynova bekräftade i PM den 6 september att lösningen för Tradera nu rullas ut på Tradera och kommer att börja generera intäkter under Q4 2020. Redeye lämnade den 7 september en kommentar och höjde då även fair value i deras base case till 24 kr (20 kr).

Något som kanske gått många förbi är att även TT-Line (https://minafakturor.ttline.com/eleglogin), som Paynova tecknade avtal med under slutet av 2019, nu också är på gång.

Med tanke på kopplingen till Tyskland är det inte helt otänkbart att vi kommer att se någon form av lösning i samarbete med tyska Ratepay och/eller Paypal för TT-Line. Kanske kommer TT-Line även att erbjuda faktura- och delbetalning till sina tyska (polska, litauiska) kunder genom Paynovas lösning.

Vi väntar fortfarande på lanseringen av Upgrit, som är den andra kunden som Paynova tecknat tillsammans med Braintree (Paypal). Då fakturasidan redan ligger uppe på https://upgrit.paynova.se/eleglogin så bör det inte dröja alltför länge.

Med lanseringen i Europa med Paypal runt hörnet ser det mycket spännande ut för Paynova de närmaste månaderna.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?