Post entry

Phase Holographic - vilket tillfälle!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Phase Holographic genomför just nu en nyemission. På emissionskurs 3,10 SEK värderas bolaget till 31 MSEK varav hälften är kassa. Marknaden för bolagets M4 är enorm och utrullningen börjar nu. Det är sällan man får så här mycket potential i en aktie till så lågt pris.

Jag kan säga det direkt. Jag har köpt så mänga TR jag har råd med och min längre analys kommer inte förrän aktierna är omvandlade från BTA om ett par veckor.

Phase Holographic på Aktietorget genomför just nu en nyemission på 14,5 MSEK, ca 8-9 MSEK är säkerställd bl a genom Anders Essen-Möller (Diamyd) och personer nära bolaget. Värderingen efter emissionen blir 31 MSEK, varav ca hälften är kassa. Bolagets teknik är revolutionerande och målet är att sälja 5000 (minst) M4 år 2020. Det innebär intäkter på 1,5 miljarder kronor med bruttomarginal på 80 %. Till det kommer försäljning av engångskärl på 10 000 SEK per maskin och år och annan utrustning. Tidigare idag hölls en hearing på Aktietorget. Där kan man bl a läsa:

CornuC: Varför har aktien gått så dåligt trots att ni som bolag faktiskt levererat mer än vad vi kunde räkna med? När jag ser på bolaget känns det som att ni är starkare än någonsin. Känner du det också så?

Peter Egelberg: Jag kan bara instämma. Allting går åt rätt håll utom aktiekursen. Vi har varit tydliga med att vi behöver mer kapital. Detta har lett till att många har väntat på nyemissionen för att först då gå in i bolaget.

Peter Egelberg är alltså VD för Phase.

Nej som sagt jag tänker inte skriva hela analysen nu. Vill bara påpeka att man kan teckna utan rätter så klart eller köpa rätter för ett par öre. Sista dagen för handel i TR är på måndag.

Detta blir stort!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?