Post entry

PRECISE

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

En av världens största Banker inom finansiella tjänster sitter med Precise Biometri nu. En av Europas största biltillverkare har smygstartat med Precise. Sjukvården är på G, world wide, liksom the Federal Government US. Här startar beställningarna under Q3. Vi är där nu. Tactivo för Android skall lanserar före Junis slut..Biometrihysterin har inte kommit än men den är på väg. Köp Precise nu inte om 1 år.

VD T.M har uppskattat försäljningen av Tactivo i USA till mellan 5-10 miljoner enheter. Signaturen 'Arafat' har uppskattat aktievärdet för Precise till ca: 24 kr per aktie om man säljer 500 000 enheter av Tactivo. Jag har sett diverse uträkningar och alla blir nästan orealistiskt bra, men nu kan allt hända, och ett bra exempel är branschkollegan Fingerprint Cards. Precise har idag överlägset högst betyg i alla tester. Ingen är i närheten av de krav som ställs i USA. FSG kan m.a.o bli mångdubbelt högre än de 10 % av marknaden som 24 kr kräver. Många har dessutom helt missat att Precise även har en stark eftermarknad på all försäljning. Det handlar således iäven om återkommande intäkter lång tid efter den initiala orderläggningen som vi just nu ser fram emot.

Ta gärna del av Precise och deras presentation vid småbolagsdagen. Om du lyssnar noga så kommer du att höra en hel del positivt gällande Precise och Apple. Jag citerar: "Vi har ett nära samarbete med Apple", "Apple öppnar upp dörrar för oss".
http://www.smabolagsdagen.net/bolag/precise-biometrics/

Den långa kursgraf-formationen från 2005 fram till idag kombinerat med de korta rörelserna sedan mars ger nu signaler om att 6,30 kr kommer nås inom kort. Därefter väntar sannolikt en kortare paus innan Precise drar iväg mot 10 kronan som nästa delmål inför 24 kr längre fram. Dock finns möjligheter att därefter höjja nivån ytterligare.

Vänta inte till nästa år

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?