Post entry

Precise snart i Iphone 5S

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ja kära vänner. Snart smäller det från alla håll. Eller vad sägs om Iphone 5S med autentisering från Precise. Var nog det som VD menade i förra pm:et "Även utanför de amerikanska myndighetssegmenten fortsätter vi se en stark och positiv utveckling, vilket vi bedömer kommer materialiseras nu under våren."

-- SENAST i JUNI VÄNTAS APPLE MEDDELA INFO OM IPHONE 5S --

(Lansering i Juli)

Jag tror vi inom kort har mer än 2-dubblat kursen.

Läs vad HÅRD på placera skriver ikväll.

2013/03/11

Nya iPhone 5S rykten hävdar Apple planerar NFC och en fingeravtrycksläsare för iPhone 5S. För koppling skulle ge Apple att lägga till stöd för mobila betalningar med den extra säkerheten av en biometrisk autentisering.

Rykten om en iPhone% S med en fingeravtrycksläsare spåra tillbaka till före iPhone 5 lanseringen och nyligen KGI Analytiker Ming-Chi Kuo upprepade att han förväntar sig en Fingeravtrycksläsare inbyggd i hemmet knappen på iPhone 5S .

Vi vet att:
Precise Biometrics vision är att vara den världsledande leverantören av säker autentisering, där smartkort och biometri breddar användningen av flerfaktorsautentisering för konsumentplattformar som bygger på datorer, mobiler och inbyggda lösningar. Bolaget hjälper till att skydda nätverksresurser samt säkra kommunikation i en globalt uppkopplad värld, genom att göra säker autentisering enkel att implementera och använda.

http://www.gottabemobile.com/2013/03/11/iphone-5s-with-nfc-fingerprint-reader-and-mobile-payments-rumored/

http://www.nfcnews.com/2013/03/14/iphone-rumors-fingerprint-and-nfc-in-next-handset

Apple meddelar iPhone 5S i juni med en iPhone 5S releasedatum i juli enligt en analytiker med en respekterad meritlista.

Ming-Chi Kuo s senaste investerare anteckningar, som delas av MacRumors , förutspår att Apple planerar att ta iPhone 5S till marknaden snabbare för att undvika att förlora marknadsandelar till konkurrenter som Samsung Galaxy S4 och HTC One .

Förutom att förutsäga versionen upprepar Kuo hans tro att iPhone 5S kommer att innehålla en fingeravtrycksläsare för ökad säkerhet. Den iPhone 5S fingeravtrycksläsare kommer att sitta bakom hem-knappen, så att användarna kan identifiera sig utan att det behövs en ful fingeravtrycksläsaren på ramen eller på sidan av telefonen, enligt Kuo.

Kolla på filmen vad det går mycet snabbare medfingeravtrycksläsaren!
http://www.gottabemobile.com/2013/03/05/iphone-5s-release-and-ios-7-pegged-for-july/

När det gäller Galaxy S4 hittar jag inte något ryckte om fingeravtrycksläsare som man gör med iPhone 5S.
http://www.gottabemobile.com/2013/03/05/samsung-galaxy-s4-concept/

Extra säkerheten av en biometrisk autentisering tycker jag ser lovande ut för PB del ;))

I morgon vet vi vem som hinner först Galaxy S4 eller iPhone 5S.

Mitt tips är iPhone 5S.
Mvh. HÅRD

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?