Post entry

Bragdmedalj till Pricer

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag tycker att årets bragdmedalj skall tilldelas Pricer. Efter 19 mycket långa år så lyckades man visa svarta siffror för 2007. En enastående prestation som bör belönas. Att företaget överlevt i alla år är en bragd i sig bara det.

Det är ett under att Pricer fortfarande excisterar med tanke på att man inte har tjänat en enda krona på sista raden förrän nu. Under årens lopp så har man gjort ett oräkneligt antal nyemissioner, tagit upp lån, konvertibla skuldebrev, m.m.m.m.. Dom ansamlade förlusterna måste väl vara 2-3 MILJARDER. Jag har inte kollat så noga. Det är så mycket att det tar vara på sig själv, som en viss president sa en gång. Aktieägarna måste vara av en speciellt hård sort.

Själv hade jag nog räknat ut Pricer för alltid då man har åkt på den ena knocken efter den andra, men undrens tid är inte förbi. Pricer verkar resa sig på nio. Dagens rek av AFV verkar inte helt galen om man tittar på det sista kvartalet 2007. Om Pricer ökar omsättningen med 5-7 % med bibehållna marginaler så kan man faktiskt göra ett netto för 2008 på 10-12 öre på sista raden. Då verkar dagens kurs på 70 öre int så dyrt. Billigt faktiskt. Kassan är ju stadd och fin, MEN, jag vill ha mycket, mycket mera kött på benen innan jag faller för frestelsen att köpa...

Vi skänker B.Davegårdh en tanke idag och hoppas att det går vägen för Pricer. Vill bara påpeka att B.Davegårdh är en av mina absoluta favoritskribenter när det gäller aktier och analyser. Kommer Pricer att lyckas ? Det är frågan, men bragdmedaljen ska Pricer ha för ett enastånde maratonlopp över 19 långa år...Vi applåderar..

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?