Post entry

Poolen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Då var Malka oils emission redan klar och 250 mijoner in i kassan. Det var roligt att se att norrmännen och en av våra pensionsfonder var bland aktörerna. Norrmännen har näsa för olja. Nu bör det vara början på en resa uppåt mot mer motiverade 7-8 kr . Malka oil är ett bra köp på lite sikt. I slutet av månaden får vi nya uppdateringar vad gäller reserverna . Se Malka oil är ett upstreambolag med rejäla reserver och med stora möjligheter till ytterligare reservhöjningar då området man verkar i är känt för att vara oljerikt.

Probi får köprekommendation idag av H&Q Bank med riktkursen 60 kr och jag får väl säga, starkt jobbat grabbar. Probi är ju en av mina favoriter, som står pall när börsen i övrigt är svag. Jag förväntar mig nya produkter inom kort från bl.a dom två stora amerikanska livsmedelskedjorna , Next food och det större Kraft food. Kina och Indien blir nästa stora utmaning och det lovar gott. Probi är ett bra köp på lång sikt.

Pearl exploration har efter den oförklarliga dippen ner till 11,60 kr åter börjat klättringen uppåt. Den motiverade kursen som jag tidigare lagt på 20-22 kr bör ju höjas rejält med tanke på det höga oljepriset till åtminstonde 30 kr. Pearl är mycket köpvärd på nuvarande nivåer...Intresset för dom mindre upstreambolagen bör rimligen öka i takt med att det höga priset på oljan håller i sig och det kommer att bli flera uppköp i sektorn .

Igår tog jag hängmattan till hjälp och idag blir det poolen hela dagen. Det blir således en ledig dag idag för mig.. Ha en bra dag på börsen..

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?