Post entry

Realfiction - Positionerat inom marknaden för AR/VR/MR

Från Realfictions hemsida: "We are leaders in Mixed Reality" "Realfiction is a leading global manufacturer of mixed reality solutions for retail, education, events and brand activations."

Realfiction - Leaders in mixed Reality

Realfiction är ett nyligen noterat bolag från Köpenhamn, Danmark.

Befintlig produkt Dreamoc i olika varianter omsätter ca 20 MSEK/år, vilket väntas växa kraftigt.

Det mest intressanta just nu är den nya produkten som presenteras på CopenX den 7-10/9. En helt unik display inom Mixed Reality - MR. Marknaden för AR/VR/MR är på väg att explodera och förväntas nå marknadspotential på 80 Mdr USD/år 2025. Nämner detta och mer längre in i texten.

Deepframe:

Raketuppskjutning Mixed Reality - Deepframe:

https://youtu.be/ShfGydxB5D8

Realfiction får mer och mer uppmärksamhet

Realfiction har börjat uppmärksammas av marknaden, men bara ytterst lite än så länge. Antalet aktieägare på AVA är fortfarande mycket lågt, men räkna med att det lär bli ändring på det!

Realfiction är ett bolag där bara fantasin sätter gränser på vad den nya helt unika produkten Deepframe kan användas till. Deepframe är unik för att den inom ett av de nu hetaste områdena AR/VR/MR låter alla uppleva effekterna samtidigt vid denna display, inga glasögon behövs, unikt!

Status Deepframe just nu:

• Samarbete med LEGO avseende en produkt för tema-/nöjesparker

• Samarbete med LEGO gällande konsumentprodukt

• Samarbete/utveckling av ytterligare konsumentprodukt till konfidentiell leksakstillverkare (känns riktigt stort och hemligt)

• Mercedes-Benz har en utvecklings-HUB som kallas LAB1886 som tar fram nya innovationer till bilar. På Mercedes-Benz hemsida under LAB1886 går att läsa om planer/möjlighet att integrera Deepframe i vindrutan på bilar (!) 

"If directly integrated in a windscreen, numerous dashboard elements, for example, could be projected into the driver’s and passenger’s field of vision."

se länk:

https://www.mercedes-benz.com/en/lab1886/news-lab1886/news-connectivity/window-on-the-world/

• En potential för Realfiction om detta blir aktuellt med Mercedes-Benz vore självklart enorm, ett megagenombrott som skulle öppna upp många dörrar internationellt 

• I prospektet från maj meddelade Realfiction följande:

"Realfiction förbereder för närvarande en planlagd presentation för en av världens största biltillverkare tillsammans med dess nordiska reklambyrå."

Kan det vara ett samarbete/projekt med Mercedes-Benz? Ja, mycket möjligt....

• Ytterligare från prospekt i maj:

"Ett pilotprojekt genomförs tillsammans med en dansk hotellkedja där första steget är en installation av DeepFrame i receptionen."

• Stor uppmärksamhet lär det bli på CopenX imorgon, pågår 7-10/9 och där Deepframe meddelats har en framträdande roll på mässan

• Realfiction öppnar också ikväll upp för stora nyheter från mässan då man kommunicerar:

"Preparation for tomorrows start of CopenX" och "We will share films, pictures and the biggest news in the AR/VR/MR world in the following weeks."

Se länk:

https://www.facebook.com/RealFictionHQ/posts/2058320927526890:0

Marknaden inom AR/VR/MR är nu på väg att explodera och väntas 2025 uppgå till smått otroliga 80 Mdr USD/år (!) Flera bolag inom branschen värderas till otroliga summor, utan att ens ha någon färdigutvecklad produkt. Realfiction står nu redo att ta en rejäl bit av denna marknadspotentialen med Deepframe, unik och patenterad produkt. 

Lägg därtill den redan befintliga delen med Realfiction's Dreamoc som nu omsätter ca 20 MSEK/år och väntas växa rejält även den.

• VD Clas Dyrholm sa i en intervju att han förväntar sig att Deepframe t o m snabbt kan komna igång och förbi försäljningsvolymen för Dreamoc. Mycket tack vare de konsumentprodukter man förväntar sig lansera med Deepframe. 

• Det är i nuläget väldigt enkelt att förstå och inse den enorma potentialen som föreligger i detta case, Realfiction är ett framtidsbolag med en sanslös potential. 

Länk till hemsida: https://www.realfiction.com/

Mvh

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?