Post entry

Rapportbett 2.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

1. Rottneros Upp.

2. SAS Ner

3. New Wave Ner

4. Orc Software Ner

5. Active Biotech Upp.

1. Rottneros: Aktien har gått bra den senaste tiden och nu kommer den visa + resultat. Massapriset går upp vilket är bra för Rottneros. Visst att Naturkatastrofer stoppar men det känns inte som att det skall stoppa denna rapport. Kostnader som man har kommer man att ta hand om. Nya investering och att man tar personal från konkurrenter som SCA kommer att göra det positivt för bolaget.

2. SAS rusade för att dem kan börja om. Men vadå börja om??? Den svaga trenden är kvar och hur många kommer att våga ta risken att åka. Hur många länder har fortfarande stängt??? Flygbranschen är inget jag skulle köpa aktier i dagsläget.

3. New Wave. Aktien har dragit upp 30% sedan årsskiftet nu skall bolaget visa sina siffror som jag tror inte kommer att motsvara den kurs som bolaget är nu. Nu skall man visa hur verkligheten i bolaget är.

4. Siffror är nog inte den stora delen av detta. Vad skall man göra med Neonet är nog den stora frågan nu. Orc orkar inte denna gång. Tror inte att aktieägarna kommer att agera positivt på detta.

5. Active Biotech: I dessa aktier är det inte siffror utan studier som påverkar. Tror att Biotech branschen och denna aktie kanske börjar vakna. En chansning.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?