Post entry

Ruric går i Ruriks fotspår!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Rurik, vikingen från Roslagen, erövrade nordvästra Ryssland. Ruric är på god väg att göra detsamma...

Rurik och hans vikingar korsade för en tid sedan Östersjön, med uppdraget att utforska Gårdarike(nordvästra Ryssland) och tillsist bosätta sig i Holmgård(Velikij Novgorod= en vacker stad, ett stenkast från Sankt Petersburg). det lär ha varit en stormig resa på Östersjön, men väl i Holmgård blev Rurik snabbt en älskad person. folket i Gårdarike hade länge sökt efter en stark ledare, och Rurik blev svaret.

drygt 1000 år senare var det så dags för Ruric att erövra Sankt Petersburg. Sankt Petersburg hade länge sökt en stark aktör, vilken kunde förädla staden - en ledare som kan få fram stadens sanna potential. Ruric visade snabbt att man var rätt "man" för uppgiften.

man tog sig ann mindre uppdrag och fick positivt bemötande från inhemska ledare (borgmästaren Valentina Matvienko har berömt Ruric för ett arbete Ruric utfört på en fasad. Hon sade även att Ruric BÖR få fler uppdrag i Sankt Petersburg) samt även utomstående personer med makt(ledande militärer har givit Ruric MVG(!) för Rurics arbete med militärens baracker som militären flyttade till(från Moika/Glinki))

Ruric har liksom Rurik varit med om en storm. En storm är något som sköljer bort det av dålig kvalitet och bevarar det av hög kvalitet. Ruriks skepp gick ohindrat förbi stormen. Stormen i Rurics fall utgörs av en dispyt med en myndighet. Ruric har många likheter med Ruric…så även i detta fall; Ruric kommer liksom Rurik att gå igenom stormen(jag har skrivit om detta på avanzas forum samt på di.se´s börssnack under en lååååång tid, men istället för att göra en egen sammanfattning här, så använder jag mig av skribenten ”PradaKirks” sammanfattning: http://www.redeye.se/aktiebloggen/ruric/ett-forsta-inlagg-ruric)

”PradaKirk” har sammanfattat läget bra, så det bör inte råda några tvivel om att Ruric gör en Rurik i repris vad avser stormar(överlever)…

För en tid sedan skrev jag en analys om Ruric. I analysen så varnade jag för ”tiden”. Tiden kan sänka värdet på aktien…tyvärr är det som så att tiden faktiskt har sänkt värdet på aktien. För det som inträffat angående fastigheten Apraksin Dvor är i det långa loppet ”bara” förlorad tid…

Det som inträffat kring Apraksin Dvor har verkligen inte gått obehindrat förbi. Det har väckt stor uppståndelse i rysk media. Anledningen till den stora uppståndelsen är att en av president Medvedevs hjärtefrågor är just ”äganderätt”…Måhända att det inträffade kan få diverse processer inom den ryska lagstiftningen att påskyndas, samt även att en attitydförändring måste till för att Ryssland ska kunna locka utländska investerare att investera i Ryssland istället för Kina.

Det har hänt en hel del positiva saker sen jag senast gjorde en skriftlig sammanfattning av Rurics situation. Vakansen har sjunkit till minimala nivåer(Ruric är i slutförhandlingar med en större hyresgäst, vilken kan få ner vakansen till minimala nivåer). Färdigställande och uthyrandet av Fontanka 57 går mot målet(jag befinner mig i Ryssland och ska snart granska Fontanka 57). Den senaste kvartalsrapporten visade även på att Ruric kan gå med vinst. USD börjar vända upp. Hyresavgifterna befinner sig snart på nivåer som innan ”krisen”. Vi har fått bekräftat att Goldman Sachs tillkommit som ägare i Ruric. Vi har fått bekräftat att Ruric för diskussioner med investerare om finansiering i Rurics Moika/Glinki.

Jag följer Ruric NOGA och tiden är fortfarande det ”enda” orosmoln på himlen, som jag hittar…Ryssarna brukar komiskt nog säga ” время покажет”(time will tell)…så, lita på tiden…och du ska bli belönad!

Denna gång blev det en kort sammanfattning. Jag besvarar gärna eventuella frågor här på RedEye, Avanzas forum eller på di.se´s börssnack!

/PP(Сын Рюрика – Ruriks son)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?