Post entry

Sällanskådat börsrally påväg!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Snacka om att nu är tiden för att vara posetiv, optimistisk eller BULL.. i alla fall om man skall tro vad Charles Gave kommenterade till dagens industri tidigare förra veckan. Enligt honom är vi påväg in i ett sällan skådat börsrally och han rekar att vi köper svenska aktier.

Som kommentar till det hela var att när margareth thatcher sanerade storbrittaniens ekonomi skedde mass protester, vilda strejker osv, vilket vi säkert kommer få uppleva pga de massiva budget underskott som vi ser många länder har idag.

USA som har ett rejält budget underskott, kommer tvingas att dra i handbromsen, bromsa utgifter, höja skatter, skära i saker som igentligen behövs... saker som ligger nära amerikanska folkets hjärtan... "coming to New York City. It will engulf the whole megaplex, including areas of New Jersey and Connecticut. Major cities all across America will experience riots and blazing fires—such as we saw in Watts, Los Angeles, years ago." taget från en blogg skriven av en man som vet vad han snackar om.

There will be riots and fires in cities worldwide. There will be looting—including Times Square, New York City. -

Analysräven Charles Gave förutspådde krisen för den europeiska valutaunionen. Nu råder han till köp av svenska aktier.
Vi är på väg in i ett sällan skådat börsrally”, säger han. - källa di.se 20100327

När dessa alla länder som kämpar med massiva budget underskott tvingas att sanera sina ekonomier, kommer troligen vi att få se massiva strejker, protester liksom vi har sett på teve om grekland/spanien osv, inbromsningen har omtalats på olika former av media, men vad kanske inte många har förutsett är konsekvensen av allt detta... men när vi får se en rekyl ner, skall vi se detta som ett starkt köpläge, liksom det har skett under många gånger under börshistorien, rekyl på börsen följer nästan alltid med stark uppgång annars skulle svensk ekonomi krascha. Bara för att vi sitter på våra soffor i sverige skall vi inte tro att vi inte kommer drabbas också, säkert...

Jobb rapporten tolkar jag som posetiv, samt april tror jag är uppgång, nästa vecka får vi se. Men som en kommentar av en kollega: "Börsen handlas under 11 gånger förväntad vinst 2011"... Börsen är billig, i alla fall sverige. Om man nu skall tro vad han sa. Ett annat börs tips han gav mig var att "sandvik har 100% uppgång kvar inom en 3 års period". Den som lever får se... En annan aktie som verkligen inte följt mer är SEB A, den är fortfarande billig, trots att den är svagast i gruppen, liksom jag tycker AZN har uppgången kvar, har den testat 360 iår, kan vi nog nästan vänta oss att den gör en helvändning på 180grader upp till 360 igen intressant hade varit om man gått in när den konsoliderade på 307kr.

Det var allt från mig idag

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?