Post entry

Sensodetect - tekniskt

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sensodetect får mycket uppmärksamhet på chattsidorna, men det har inte velat ta fart för aktien. Just nu finns ett bra tradingläge tekniskt.

Det finns många som hävdar att Sensodetect är det hetaste caset just nu och att 2014 blir året då det händer. Själv har jag inte hunnit sätta mig in i den senaste händelseutvecklingen och avstår därför från en fundamental bedömning.

Tekniskt har aktien dock gos förutsättningar att nå minst 24 kronor innan januarimånads utgång. Varför? Aktien är översåld p g a skatteförsäljningar. Den nedåtgående trendlinjen bryts just nu och blir triggern för position. Rörelsen ner från 29 till 16 kronor ska korrigeras. Normalt korrigerar en trendlös aktie (i ett större perspektiv) minst 62 % (Fibonacci). Det ger en target på 16 + 62% (29-16) = 24 kronor. Januari är den bästa månaden för småaktier.

Om potentialen är så stor som det sägs är 24 kronor så klart inte toppen, men just nu finns det ett bra tekniskt läge oavsett om man vill in för att behålla aktien på sikt, eller bara göra en trade.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?