Post entry

Sensys Traffic

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sensys Traffic ökade i fjol orderingången med över 400 procent. Förutsättningarna för ett bra resultat de närmaste åren är därmed goda, motiverar Aktiespararen sitt köpråd.

SENSYS® grundades 1982 som ett utvecklingsföretag. 1987 expanderade Sensys när den svenska polisen i en upphandling önskade en teknologi som kunde uppfylla stränga krav. Sensys vann upphandlingen och har sedan dess levererat system till den svenska polisen.

Sensys ändrade sin strategi år 2001 genom att accelerera utvecklingen och börja sälja system utanför Sverige. Vi har idag kunder i bla Australien, Bahrain, Finland, Förenade arabemiraten (Dubai, Ajman, Sharjah), Oman, Kina, Libanon, Litauen, Malta, Mauritius, Norge, Oman, Sverige, Taiwan och USA.

SENSYS® Traffic AB utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning. Systemen nyttjar Sensys målföljande sensorteknologi som har mycket god precision och ger den högsta legala säkerheten. De är enkla att installera och har hög kostnadseffektivitet. Med tusentals system i 17 länder är Sensys marknadsledande i Norden och Mellanöstern. Sensysaktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm Small Cap-lista sedan 2001.

Sensys Trafic är ett företag som spås en fin framtid. Aktiespararna har rekommenderat köp för bolagets aktie. En del trodde kanske att det var för sent att hoppa på tåget, men så ligger det inte till. Skall göra mina egna analyser och beräkningar. Återkommer med resultat.

/cashnoproblem

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?