Post entry

All In Oil: Robert Vs Pradeep

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det pågår två borrningar samt mycket annat nu i två oljebolag som är småsparar favoriter.

Det ena bolaget är det mindre Shelton Petroleum. De borrar en fjärde brunn i Basjkirien där sannolikheterna att hitta olja är stora. Samt har de ett pågående projekt att plocka in en partner alt. ta ett kovertibellån med Petrogrand. i syfte att bygga en långsiktig gasutvinning i svartahavet där Shelton har betydande licenser.

Shamaran har en pågående borrning där resultat meddelas när som helst. Jag har gjort en lite svängning om Shamaran. Först var jag skeptisk till att de hittat olja. Men kikat på handeln senaste tiden samt rapporten idag. Och tror att chanserna att hitta olja är okej. Dessutom totalt fiasko i At3 borrningen tror jag ej är realistiskt. Eftersom man har olja i At1 & At2.

Jag tycker därför det är dags om man inte redan gjort det i Shamaran och Shelton att plocka in dem i portföljen.

Båda VD:arna i bolagen är duktiga och de heter Pradeep och Robert.

Varför då ställa bolagen mot varandra. Istället kan man göra en Shamaran Shelton ALL IN.

Jag har majoriteten i Shelton men en betydande post i Shamaran.

Jag tror att det finns goda chanser för kraftiga lyft i båda bolagen. Min favorit är dock Shelton men jag har valt att spekulativt köpa Shamaran ändå.

/Bjaen

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?