Post entry

Snart kommer uppgången...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu när börsen svajar som den gör kan det vara svårt att vara posetiv till en börs uppgång. Men jag har noterat att samma analytiker kår som tidigare varnade för en kraftig nergång och nu vänt kappan och säger att börsen lutar åt så snart oroligheterna har vänt att stiga rätt hyvsat framöver pga att p/e talen har fallit men inte vinstförväntningarna. Läs Placera.nu hemsida om uppgång. Jag har ju tidigare skrivit att svensk ekonomi kommer gå starkt i sommar, nu när jag ser denna månadens utveckling blir man lite mörkrädd och undrar hur skall detta gå, men när man tittar på rent historiskt låg vi på samma nivåer i februari även om vissa aktier har slaktats mer än då.

Jag hoppas verkligen få se en uppgång nu som tuffar vidare under juni och juli i form av starkare krona svagare dollar och mer stabiliserad euro innan ny oro får uppstå. Till slut kommer de olika tuffa reformer på den finansiella marknaden att bita och få effekt. Men nu stormar det rejält.

Men jag anser det är köpläge nu på mängd olika företag om det viktiga stödet som börsen befinner sig på inte går under 920punkter.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?