Post entry

Äntligen lite köplägen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Äntligen börjar man se lite möjliga köplägen igen. Har en del pengar på sidlinjen och bra kassaflöden och ser gärna sättningar. Min portfölj med tyngdpunkt på AstraZeneca, Fortum, Softronic och Skagen Global bedömer jag som rätt defensiv.

Här är mina tankar om några aktier:

- Nokia. Jag tror långsiktigt på bolaget. Rapporten var inte så dålig men kursen har pressats rejält. Har en fin nettokassa och en förmåga att komma tillbaka. Det kommer säljas mobiler i framtiden, speciellt i regioner där man är priskänslig. Jag köper som värdebolag.

- Questerre. Dålig kompetens om aktien men jag tycker det kan vara värt en chansning nu nere på 18 NOK. Höll mig kall under värsta haussen. Det är aldrig försent att kliva på en raket, men man måste ha lite kyla att vänta in läge.

- Softronic. Läge att öka när avdelningen skiljs om kursen är ned mot 6,6 SEK. Ger förväntad direktavkastning på ca 7%.

- NSP B. Chansning men nedsidan bör vara begränsad trots dålig försäljning. Med tålamod måste man kunna sälja BK-burgare med ok vinst. Jag ökar troligen.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?