Post entry

Sprint Bioscience - Mycket mer att hämta

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Kursen rusar men det finns mycket mer att hämta enligt dagens analys på Redeye. Det finns mycket som talar för att Sprint kan göra om Kanceras fantastiska resa.

Jag skrev den 26e januari att SPRINT mycket väl kan vara en "10 bagger", nu skriver även Redeye i dagens analys att SPRINT kan vara en potentiell tiotaggare på tre år.

Kursen ligger i dagsläget under noteringskursen på 15kr i nyemissionen där SPRINT blev fulltecknad. Det finns många fina triggers i närtid och aktien kan mycket väl göra om den resa Kancera gjorde under 2013-2014. Närmast väntar nu årsrapporten och Bio-Europe, efter det tror jag inte kommer att se dessa låga nivåer igen.

Marknaden har börjat vakna till liv men har fortfarande inte förstått potentialen och med tanke på de få aktier som inte är låsta så är nog detta bara början på en mycket trevlig resa. Sällan har jag sett ett bättre case än detta, läs analysen av Redeye och tag plats.

Länkar

http://www.redeye.se/analys/report/sprint-bioscience-i-startblocken-sprint

http://www.redeye.se/aktiebloggen/sprint-bioscience/sprint-bioscience-en-framtida-raket

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?