Post entry

Mortal online går in i "Open Beta"!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag såg precis att Star vault har gått ut med att open beta för Mortal online startar nu på måndag. Samtidigt så meddelar dom att dom sänker priset med 5€ för spelet om man förbeställer under open beta perioden. Dom skriver också att dom kanske sätter ett tak på hur många dom släpper in beroende på visat intresse. Så dom räknar nog med att det blir en hel del tillströmmning av folk nu på måndag. Det ska bli kul och se hur Star vaults aktie reagerar på den här nyheten. Verkar nog som jag får rätt i min analys med att spelet nu är på väg att släppas.

Jag ska själv försöka logga in i spelet nu på måndag och se hur servrarna klarar av trycket. Dom ska tydligen bara ha servrar i ett kluster i Stockholm. Frågan är hur många spelare dom klarar av att hantera? Om jag inte misstar mig använder väl EVE servrar i kluster så dom bildar en fiktiv server...alla spelare i samma värld så att säga. Det är också viktigt att det funkar för alla nordamerikanska spelare också för dom står säkert för halva spelarbasen och man vill inte tappa dom bara för att servrarna är i Europa. Jag syftar då på Ping-tiden. Det är ju en bit över Atlanten.

Citat från pressreleasen:

"Det här är ett ögonblick som vi alla har väntat på - vi har ett spel med ett innehåll som är i linje med förväntningarna av vår målgrupp, vi har ett stort intresse från våra betaspelare och både de och vi ser fram emot lanseringen. Vi har också sett en bra försäljning även under denna fas, vilket vi tackar alla våra spelare för.

Free Open Beta är en av de viktigaste marknadsföringsaktiviteter som vi gör nu, vi förväntar oss ett stort antal nya spelare allt eftersom nyheten sprider sig i olika spelarforum. Vårt mål är att attrahera både de spelare som har väntat på den här typen av spel men också en del "casual" spelare som är nyfikna på att prova något nytt.
Vi är aktiva i denna fas och kommer att se till att så många som möjligt får möjlighet att prova Mortal Online."

Väldigt kul att dom har sålt bra sista tiden. Det är glädjande nyheter. Om man inte hunnit köpa aktier ännu så är det nog dags nu! Jag ska själv försöka fylla på med några till om aktien inte hinner rusa för mycket. Vi slutar säkert över 3 kronor nu på måndag.

Open beta lär ju inte hålla på längre än 2 veckor så starten är snart här. Det ska bli väldigt intressant att följa Star vault och deras första spel Mortal online nu närmaste tiden. Hoppas allt går bra nu! Jag ska hålla tummarna för Star vault.

Källa:

http://www.mortalonline.com/news/open-beta

http://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID=53715

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?