Post entry

Julgåvan i granens topp

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Lite uppföljning av julklappstipsen från lilla julafton:

Glycorex - (5,05 stängning 101223). Ingenting har hänt i bolaget sedan rekomendationen. Kursen har dock stabiliserats sig kring 5,30 - 5,6 och stängde igår på 5,65. För att inte kursen skall falla tillbaka under 5,- tror jag positiva nyheter på komma tidigt iår.

WesC - (91,50 vid rek).Nu 92,25. Här inväntar jag Q4 rapporten som jag har stora förhoppningar på. Om den skulle visa sig vara dårlig går jag ur. Jag håller med många om att WesC är en "fluga", dock håller jag inte med om att "flugan" är död.

Starbreeze - klappen som har börjat klättra i granen. (slutkurs 101223: 0,10). Senaste handeln igår på 0,15. Snacket och spekulationerna har börjat gå och oroligheterna från NE har lagt sig. Jag tror fortfarande att det finns betydligt högre kurser att sikta emot under året. Trots nyemmission skulle jag inte bli det minsta förvånad om vi under åreta kan se nya kursen upp mot 0,25 - 0,30 för bolaget. Orimligt höga riktkurser kan tyckas, och det kanske det är. För att detta skall ske så MÅSTE dock bolaget prestera och mycket måste klaffa. Jag tror även vi kommer se stora svängningar i aktien, +/-30-50% skulle inte förvåna mig. Så passa på att kliva på i rätt tillfälle när det kommer. En liten sättning från dagens nivåer kanske kommer och då kanske det kan vara tillfälle att kliva på inför nästa skutt uppåt..

Trevlig helg!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?