Post entry

Portföljuppdatering

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Gör följe med andra favoritskribenterna frefec och sololja och presenterar lite tankar så här på midsommarafton.

Countermine

Har skrivit tidigare om min åsikt om bolaget och räknar med att kommande svarta siffror i främst q3-rapporten samt ytterligare orders ska lyfta aktien till de nivåer jag räknar med i mina kalkyler.

Getupdated

Fick in 6 000 st på emissionskurs 10 kr och har starka funderingar på att öka ytterligare inför q2-08 rapporten. Bolaget verkar på en växande marknad och det som kanske stör mig lite är att ledningen är lite "spretiga", men jag hoppas nya styrelseordföranden Kjell Ormegad och Bengt Nillson (IFS grundaren) styr upp det interna. En kommande börsnotering på OMX kittlar oxå.

MSAB

Sålde av nästan allt direkt efter den misslyckade q1-rapporten och har sedan dess återköpt lite på 13,20. Tror aktien är "död" tills kommande q2-08 rapport alternativt man erhåller en stororder USA exvis.

Ruric (Russian Real Estate)

Sålde av nästan allt på 205 kr efter att affären med araberna gått om stöpet. Var nära att återköpa när KAB reade ut på 150 kr, men avstod. Kan komma att öka i höst.

Warranter

För att öka hävstången (i depån och rent intellektuellt) har jag börjat handla med warranter. Nybörjare som man är blir det att lära sig mycket och skribenter på BS hjälper till där på direktfrågor.

Köpte 700 000 st köpoptioner i H&M innan rapport (hade stor tro på bra rapport) med GAV 0,135...fegade ur dagen innan på 0,15...hade jag behållit som planerat hade jag sålt på 0,30-0,40 på rapportdagen...en visnt på 10 000 kr kunde blivit 100 000-175 000 kr...ingen idé att gråta över spilld mjölk ;)

I veckan köpte jag in SWE8H 150SHB på GAV 0,124 och BOL8G 60SHB på GAV 0,10.

Gällande Swedbank har jag exakt samma åsikt som sololja och tror de överraskar med en kanonrapport 080714.

Gällande Boliden tror jag den är alldeles för nedtryckt och att 50 kr var en botten för aktien och den stiger inför rapport 080718.

Ha det gott alla och ta det lugnt i midsommar!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?