Post entry

Swedbank...Den feta grisen...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jaha, så var det då dags...Den magra, lilla halvdöda kultingen som för ett halvår sedan spåddes både det ena och andra dramatiska ödet, har nu med hjälp av tradare och heliumfyllda riktkurser växt till en präktig och fet gris. Och vad sker med präktiga och feta grisar?

Jo, de slaktas!

Det var väl på tiden ska jag säga, för jag har länge suttit och väntat på det som sker nu...Blankarna tar fram motorsågarna och småspararna som har trott på analytikernas skitsnack förlorar återigen alla pengar...Jag ska erkänna att det är med ett visst vemod, då man vet att mången stackare nu får lida för sin godtrogenhet. Samtidigt..så kan jag inte annat än att förundras hur ett Largecap kan pumpas upp med ohyggliga 300% på nolltid utan att folk börjar dra öronen åt sig.

Den gamla sanningen står sig alltså...Man kan svamla om fördelaktiga nyemissioner, om att Insiders köper, om att ditten och datten motiverar si och så höga kurser...Men när det kommer till vanlig och hederlig mänsklig girighet, så står sig det mesta slätt. 300% mäktig uppgång baserat på inget annat än stora pressande köpklossar och analytikers skitsnack, ser ändå ut som en saftig skinka bland svältande vargar.

Lycka till om ni funderar på att köpa...men med tanke på att September bara börjat, och att vi har den lika trista Oktober som följer, skulle jag välja att radera alla köporders som ligger där för annat än extremt kort trading.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?