Post entry

Till alla som sålt sina Nexstim: Gå in igen i aktien - köpsignalen är kommen!

Hej, alla som nöjt sig med de vinster de gjort under 2017 i spännande Nexstim! Det är nog dags att komma tillbaka nu. Ni har chansen att vara med på ännu en ny uppresa, om ni snabbar er. Det är nämligen ett par riktigt fina triggers på väg, och det är nu, med betoning på nu, vi snackar om. Jag garanterar ingen uppgång, men jag garanterar att det är många som kommer att storhandla i aktien de närmaste dagarna eftersom fler och fler uppmärksammat att det är minst 1 (en) viktig händelse på ingång som bolagets timeline satt till juni 2017.

Vi är många som varit inne i aktien Nexstim ett par gånger. De flesta med positivt resultat. Du som plussat vet hur stark aktien är när den väl kommer igång. Det behövs inte många 10-tals ören upp innan en fin investeringssumma fått ihop en avkastning som motsvarar en halv månadslön för en genomsnittssvensk. Men för att kunna realisera det, måste man tajma rätt och vara vaken, och framförallt våga satsa och gå in i aktien - och inte ta sig ur den om den dippar lite (som den alltid gör). Taktiken som fungerat är att läsa av stämningen, hålla koll på triggers, lyssna in forumdeltagarnas masspsykologi och köpa på sig aktier i rätt tajming, det vill säga innan uppgången som alltid kommer i Nexstim.

Citat från Avanzas aktieägareforum:

_"__Detta case är solklart. Gör er due diligence, men gör den snabbt för uppvärderingen är kommen."_

"Sydbank har köpt hela 818.000 aktier. Inga småpojkar :)"

"Oavsett perspektiv så verkar det bli en intressant händelserik kommande tid för Nexstim."

_"__Det finns så mycket triggers i närtid så detta kan inte bli annat än en stabil uppgång. Personligen tror jag att FDA om depression är den största. Beslutet kan dessutom komma vilken dag som helst."_

"Ända tills någon/några börjar rycka, då trycker alla på köp och det går fort uppåt igen."

"Kassan är full, bolagets verksamhet utvecklas, i närtid står FDA-ansökan närmast på schemat. Uppvärderingen pågår i detta nu och framöver, det är enbart guldläge."

"Nexstim är ett rätt ovanligt case,kraftigt är undervärderade av flera skäl som nu är bortröjda. Finns ordentlig uppsida här, ligger man kvar till 2kv -18 så blir man rikligt belönad. Frågan är hur man fortfarande kan handla aktier under 2.70?? Hoppas man hinner fylla på vid dessa nivåer vid löning."

"Bracknor säljer inte mer. De väntar med sina sista warrants till efter FAS3. Orsak: Alla initierade vet att FAS3 kommer att lyckas. Samma studie har redan gjorts vid Helsingfors Universitet av forskare fast utan att den kallades FAS3."

"Nexstim har ju väldigt fina produkter och allt fler får ju stroke o depressioner så om läkarna kan jobba mer effektivt o spara tid så lär dom nog vilja ha deras produkter. Detta kommer bli riktigt stort! Tyvärr (på både gott o ont) så tror jag om Fas3 går igenom så kommer Nexstim bli uppköpta av dom stora drakarna!"

Slut på aktuella citatexempel. Nu är det alltså enligt mig och ett nästintill 100% eniga aktieforum på Placera och Shareville, dags igen och ett tydligt köpläge för en ny resa.

Här är nuläget sammanfattat och en lista över triggers i närtid och under 2017:

✓ NBS®-systemet har sålts med god vinstmarginal till cirka 140 forskningsuniversitet och ledande sjukhus runtom i världen. Bolaget har etablerat goda relationer med dessa sjukhus vilket kommer förenkla försäljningen av NBT®-systemet.

✓ Bolaget har etablerat sig på marknaden för rehabilitering av motorisk funktionsnedsättning i armarna. Konkurrenterna ligger i dagsläget långt bakom och bolaget kommer vara ensam på marknaden under ett flertal antal år.

✓ Bolaget ser en växande global marknad och de skall påbörja penetrationen av den asiatiska marknaden inom kort för att öka säljflödet av sina system samt för att etablera viktiga relationer.

✓ Bolaget har en teknik som är beprövad och dokumenterad, tekniken är även godkänd och certifierad.

✓ Bolaget ser en världsmarknad i rehabilitering av motorisk funktionsnedsättning i armarna och kommer att vara med i ett tidigt skede.

✓ Bolaget har ett anmärkningsvärt lågt börsvärde jämfört med övriga bolag som just nu är i Fas III

✓ FDA De Novo 510(k) ansökan avseende depression (en marknad som är 2x större än stroke) som lämnas in till FDA inom 12 börsdagar och där ett svar kan erhållas inom 100 dagar. De Novo godkännande klassas som en lyckad Fas III

● Move to distributor model in US for Pre-surgical mapping

● Focus on therapeutic applications – Primarily Stroke, Depression and Pain

● File 510(k) for depression during H1 2017 (June)

● Exploit CE marked approval in Stroke – EU sales to begin in H1 2017

● Stroke rehabilitation 510(k) de novo clearance expected in Q4 2018

● Partner agreements to include major Asian territories ● Prepare funding plan for US therapy commercialisation

DISCLAIMER: Lycka till med Nexstim under 2017 och 2018, och kom ihåg att sprida riskerna på flera bolag. Jag äger aktier i Nexstim såklart och är partisk men har försökt hålla denna bloggpost opartisk och baserad på vad som skrivs och sägs på forumen och bolagets egna presentationer. Vinster i aktier är aldrig garanterade. Var aktiv i din handel.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?