Post entry

Till redaktionen för Redeye

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Halloj på Er.

En mycket härlig söndag till går mot sitt slut och snart är det dags för handboll igen. Tyvärr går det inte så bra för Norge, men jag har spenderat mer tid i Sverige än i Norge så jag håller på syskonfolket istället.

Imorgon är det måndag igen och vi får se vad den ger på börsfronten. Nya överaskningar kanske eller en vanlig tråkig måndagsbörs. 2011 tror jag kan bjude på många överaskningar på börsen, både trevliga och mer otrevliga nyheter kommer säkerligen drabba oss. Just för att få detta inlägg till att bli en blogg så skriver jag lite runt innan jag kommer till ämnet, även om denna blogg just nu är både dubbel så lång och dubbel så innehållsrik som dom flesta bloggarna som publiceras här inne för tiden.

Jag har egentligen lite synpunkter på redeye. Jag har varit med en tid och sett utvecklingar på sida både till det bättre, men även till det sämre. Jag tror och hoppas att redeye kommer fortsätta sin utveckling och hela tiden bli bättre och mer användarvänligt. Tyvärr är det så att när (eller innan) man lanserar nyheter så bör man se till att saker och ting fungerar. Även om förhoppningen om nyheter och utveckling är bra och säkert kommer bli så i framtiden tänker jag med denna öppna blogg ta fram några saker som absolut inte fungerar här inne

  • Meddelande funktionen. Snälla redaktionen ta bort denna eller se till att den fungerar. Just nu kan man inte vara säker på att meddelanden kommer fram eller att man överhuvudtaget kan skicka meddelanden.
  • Sidan går väldigt trögt..... Vet ej vad det beror på, men det är inte bara jag som har problemet.
  • Rörigt....Det är fortfarande väldigt rörigt på sidan. Det måste finnas ett bättre sätt att bläddra blan flikar och sidor än vad det är nu.

Trevlig söndag och hoppas på bättring.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?