Post entry

Touchtech - I USA har skärmarna/tekniken/integration av e-handel med butik nu börjat

Twitter flöde från bolaget gällande Nordstrom som öppnar en ny butik i USA. Eton som är kund till bolaget använder Touchtechs teknik/skärm i nya Nordstrom full-line butik på Manhattan. Den öppnar idag.

Se länkarna

https://www.facebook.com/wearetouchtech/

https://twitter.com/Touchtech

https://www.nytimes.com/2018/04/08/business/nordstrom-new-york-store.html  (rulla till mitten på sidan och bilden med skärmen)

Nordstrom om inte ni känner till har ca 360 butiker i 40 delstater i USA och Kanada. Bolaget har funnits i över 100 år. Bolaget har ett BV på över 8 miljarder USD.

Det är Touchtechs skärm/teknik som används (jag har kollat det med bolaget) detta är ultimata beviset på är detta är det som kommer in i butikerna för att integrera e-handel med fysiska butiker. Det finns bara ett fåtal bolag som sysslar med denna teknik enligt Touchtechs prospekt. Det är Eton som är kund till Touchtech som nu använder detta i Norsdtrom i USA.

Jag tror ni förstår själva PR-värde samt att kunden Eton väljer att i Nordströms nya butik använda denna teknik visar på innovationen samt att det är rätt i tiden med tekniken.

Slutligen, Touchtech med BV på 40-45 milj SEK har nog en mycket stort potential. Räkna själva på lite olika antal butiker inom detaljhandel i Norden/Europa/Nordamerika så inser ni uppsidan.....

Observera att jag själv är ägare i bolaget jag nämner ovan och är absolut jävig i alla mina bedömningar och hur jag tror om potentialen. All information i texten ovan kan vara behäftad med fel. Som läsare bör du själv kontrollera alla mina uppgifter och själv söka upp fakta. Jag vill inte rekommendera dig att varken köpa eller sälja aktier i någon av bolag jag nämner i texten ovan utan vill belysa möjligheterna som jag efter egen bedömning tror kunna vara möjliga för bolagen. Jag är varken analytiker eller har några expertkunskaper inom de områden som dessa bolag verkar inom. Du bör själv göra en grundlig analys innan du genomför en affär i någon av ovan nämnda bolag. Detta är varken en köp/sälj rekommendation.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?