Post entry

Tourn International – Bolag i expansionsfas

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ett oupptäckt bolag med enorm potential är Tourn International AB. Under 1Q flerdubblande de sin omsättning och siktar på att slå intäktsrekord under sitt 2Q.

Tourn idag:
1. Vinstdrivande
2. Påbörjar internationell expansion
3. Skalbar till bransch

Fåtal aktier: 6 620 000
Lågt börsvärde: 63 000 000 SEK

Min riktkurs inom 6- 18 månader: 25-35 kr.

VD har ordet:
”Jag välkomnar det nya året och kvartal ett 2016 har börjat bra. Januari och februari är vanligtvis tuffa månader reklammässigt, men vi har slagit våra egna rekord i orderingångar och har i nuläget bokade kampanjer över hela året. Vi har idag kampanjer med bolag som Zalando, Telia, CDON och andra stora varumärken. Våra senaste uppgraderingar i systemet där vi går starkt ut med mätning och datainsamling har visat sig ge stort intresse hos våra kunder och vi är idag i dialog med samtliga mediebyråer i Sverige", kommenterar vd Robin Stenman.

"Detta år har vi mer kött på benen och vet vilka utmaningar som väntar oss, under kvartal två siktar vi på att slå intäktsrekord och även visa siffror från Tourn utanför Sveriges gränser. Med kvartal ett bakom mig känner jag att vi står inför väldigt spännande tider; 2016 kommer att bli Tourns år och det är nu den stora resan börjar", avslutar Robin Stenman.

Under de senaste dagarna har Tourn uppdaterat sitt instagramkonto extremt mycket! "Frukostevent på Audi" kanske kan leda till ett nytt samarbete!

Läs även tidigare analys: "Tourn International - Årets "tourn" around

http://www.redeye.se/aktiebloggen/tourn-international/tourn-international-arets-tournaround

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?