Post entry

Ville bara passa på...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ville bara passa på att varna för bankerna ytterligare en gång till...

Insiderförsäljningarna fortsätter i de svenska bankerna, samtidigt som aktiekurserna fortsätter stiga. Europas ekonomier fortsätter krympa, samtidigt som här i sverige har vi deflation. Arbetslösheten stiger i Sverige och aldrig tidigare har vi haft så många unga hos kronofogden.

Jag tror i grunden på att "follow the trend" är en rätt så bra strategi, det vill säga i nuvarande fall behåll aktierna man köpt tills den stigande trenden avtar, men just i bankaktierna så tickar det för tillfället in så pass många försäljningar att det är någon mindre bra överaskning på gång. Ni kan följa insideraffärer på http://insynsok.fi.se/

Det kan mycket väll stiga någon procent till, men vill höja ett varnings tecken, håll koll på vad som händer, när anledning till alla dessa insiderförsäljningar i svenska banker kommer ut finns det risk att det går snabbt nedåt..

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?