ALLG B

Allgon

Press release

Print

Wireless System Integration, som ingår i Allgongruppen har vunnit den första strategiska affären tillsammans med IIOX

to view this content. Not a member?
Why should I sign up?
We’ll help you find the best stocks. With an account you gain access to all the research and information needed to improve your stock performance.
No commitment required
A few perks of having an account:
Full access to our research
Full access to our livestreams and video content
Customized research feed based on your preferences
Questions:
If you have any other questions, don’t hesitate to contact us at info@redeye.se or +46 (0)8 545 013 30

Wireless System Integration, som ingår i Allgongruppen meddelar idag att man tagit den första strategiska affären tillsammans med IIOX. Affären är ett IoT projekt med en global kund där affären är uppdelad i flera faser. Kunden räknar med att lansera produkten som innehåller både hårdvara och cloud under 2018.

Det är väldigt roligt att vi kunnat lansera den första riktiga affären baserat på vår nya "business creation modell" som innebär ett större mervärde för våra kunder, WSI kommer därigenom kunna växa mer på befintliga kunder såväl som nya kunder. Vi ser att marknaden har stor potential och vi är i början av en digitalisering av industrin som kommer att generera affärer över en lång tid framöver säger Jan-Åke Lindqvist VD Wireless System Integration

Malmöbaserade IIOX utvecklar och säljer en molnbaserad Internet of Things-plattform för företagstillämpningar inom industri- och energisektorn. IIOX-lösningen innehåller en kraftfull uppsättning teknik för säkerhetskritiska system som gör det kostnadseffektivt och enkelt att koppla upp det växande antalet sensorer och system inom storindustrin.

För ytterligare information kontakta:

Jan-Åke Lindqvist
Wireless System Integration AB
Tel. 070-555 49 17            
E-post: jaln@wsi.nu

Om Allgon:  

Allgon är en företagsgrupp med en stark entreprenörskultur. Vårt fokus är att ge värde till våra aktieägare genom att utveckla och förvärva spetsföretag med en global kundbas inom digitalisering och IoT. Allgon (ALLG B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med Redeye som cerfified adviser.

Våra specialistföretag levererar en bred uppsättning tjänster för avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Vår globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.