BINV

Bioinvent International

Research update

Print

Bioinvent: Emission har satt press på aktien

Rapporten för första kvartalet var bra och bolaget levererar ett positivt rörelseresultat. Kvartalet visar vad produktionsfaciliteten och antikroppsbiblioteket kan generera i form av intäkter under ett bra kvartal, två tillgångar som vi bedömer marknaden i dagsläget tillskriver ett marginellt värde.

De egna projekten går framåt och dosering av första patient väntas ske i maj för BI-505 (multipelt myelom) och TB-403 (medulloblastom). En ansökan om att få starta fas I/II-studie med BI-1206 har även lämnats till myndighet och möts den inte av hinder beräknas även denna studie kunna starta inom kort. Detta anser vi kommer bidra till en mer attraktiv profil hos investerare med aktiva kliniska projekt.

Gårdagens rapport var något bättre än vi hade räknat med. Vi gör dock inga ändringar i våra prognosantaganden kring projekten och varför värdet i vårt basscenario av Bioinvent ligger kvar på 4,5 (4,5) kronor. Emissionen har satt press på aktien som handlas med en tydlig rabatt mot liknande noterade forskningsbolag.

Continue reading (pdf) icon-download