TALK

Talkpool

Press release

Print

Talkpool tecknar Letter of Commitment för Smart City-projekt

to view this content. Not a member?
Why should I sign up?
We’ll help you find the best stocks. With an account you gain access to all the research and information needed to improve your stock performance.
No commitment required
A few perks of having an account:
Full access to our research
Full access to our livestreams and video content
Customized research feed based on your preferences
Questions:
If you have any other questions, don’t hesitate to contact us at info@redeye.se or +46 (0)8 545 013 30

Talkpool Namibia, som är ett nytt franchisebolag inom Talkpool-gruppen, har skrivit ett så kallat "Letter of Commitment" med den Namibiska regeringen för genomförandet av installationsarbeten inom det så kallade ICT City-projektet. Syftet med projektet är att skapa en trygg och säker miljö baserad på ett smart och grönt stadskoncept till fördel för Namibias socioekonomiska framsteg. I den smarta staden kommer ledande informationsteknologi användas för åstadkomma en snabb modernisering och utveckling.

Hela projektet har ett uppskattat värde på 2 miljarder dollar och Talkpools roll och uppdragsbeskrivning i projektet är under förhandling.
 

För ytterligare information kontakta:
 
Erik Strömstedt, VD Talkpool AG
Tel: +41 81 250 2020
erik.stromstedt@talkpool.com
 
 (erik.stromstedt@talkpool.com)

Om Talkpool
Talkpool bygger, underhåller och förbättrar telekommunikationsnät globalt. Genom sin banbrytande tekniska kompetens, långa erfarenhet och smidiga affärsmodell, erbjuder Talkpool globala telekomleverantörer och operatörer högkvalitativa tjänster på kort varsel oavsett plats. Dessutom är Talkpool ett av få företag med faktiska lösningar och avtal på plats i den spännande IoT-marknaden. Remium Nordic AB är Talkpool Certified Advisor.