TALK

Talkpool

News article

Print

TALKPOOL: FÅR ORDER VÄRD 25 MLN KR PÅ HAITI INOM IOT

to view this content. Not a member?
Why should I sign up?
We’ll help you find the best stocks. With an account you gain access to all the research and information needed to improve your stock performance.
No commitment required
A few perks of having an account:
Full access to our research
Full access to our livestreams and video content
Customized research feed based on your preferences
Questions:
If you have any other questions, don’t hesitate to contact us at info@redeye.se or +46 (0)8 545 013 30

STOCKHOLM (Direkt) First North-bolaget Talkpool har tagit sin första stora order för smarta IoT-lösningar (sakernas internet) på Haiti till ett totalt värde av cirka 25 miljoner kronor

STOCKHOLM (Direkt) First North-bolaget Talkpool har tagit sin första stora order för smarta IoT-lösningar (sakernas internet) på Haiti till ett totalt värde av cirka 25 miljoner kronor.

Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Talkpool planerar att implementera en lösning för övervakning av mobilsiter som har utvecklats och ägs av LCC Pakistan som nyligen köptes av Talkpool.

Alla Digicels siter i Haiti kommer att övervakas med hjälp av Talkpools lösning. De flesta siter kommer att bli integrerade under första halvåret 2018.

Den IoT-baserade tjänsten kombinerar en egen produktlösning med kapacitet att integrera och driva systemet över en femårsperiod.

Investeringen för att integrera övervakningslösningen kommer att absorberas av Talkpool som planerar att fortsätta investera i lösningen och därigenom gradvis möjliggöra en förbättring av Digicels nät, heter det.