TAUR B

Taurus Energy

Blog article

Print

Taurus upp i rampljuset nästa vecka - föredrag på konferens

Denna text är skriven av Redeyes bloggforums skribent. Det är denne, och EJ Redeye, som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets kvalitet och trovärdighet. Läsarna av detta inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.

I väntan på utfallen i de mycket viktiga och omfattande industriella tester/körningar som pågått sedan april månad i Quads anläggning i USA tänkte jag uppmärksamma nästa veckas event. Vad händer då?

Jo Taurus reser till Bangkok för samarbetspartnern Lallemands årliga konferens 16-18 maj. Länk till agenda: http://www.lallemandbds.com/wp-content/uploads/2015/02/Alcohol-School_Concise_Agenda-Bangkok-4.10.17.pdf. Som framgår ska Taurus egna forskare Nicklas Bonander (hjärnan bakom Xyloferm) hålla föredrag den 17/5. Oerhört intressant detta och vi vet att dessa event brukar vara välbesökta. De brukar hållas i USA/Kanada men denna gång av någon anledning har man valt Asien. Lallemand kommer att rapportera på Twitter, återkommer med länk i nästa vecka. Jag ska även skicka en förfrågan om Taurus har möjlighet att publicera sin presentation tex på hemsidan i efterhand så vi andra får ta del av den.

Jag pratar sällan aktien eller aktiekursen men spontant känns det aningen märkligt att den inte gått högre i förväntningar på utfallen i de i industriella körningarna... låga förväntningar således från marknaden vilket kan göra att effekten blir kraftig vid positivt utfall.

Sist men inte minst fortsätter jag tjata om risken/möjligheten för uppköp. Vi vet att Lallemand är Taurus representant på plats under de pågående testerna och utvärderingen och de sitter alltså på detaljerad insider information löpande kring utvecklingen. Här gäller det att hålla koll, vid ett lyckat utfall = kommersiellt avtal med Quad och Syngenta känns ett uppköp från Lallemands sida än mer troligt än tidigare.