WAYS

Waystream Holding

Press release

Print

Waystream ingår strategiskt partnerskap med tyska Anedis

Anedis är experter på aktiva och passiva komponenter och mätteknik för bredbandskommunikationslösningar och har ett utmärkt rykte inom branschen. Anedis framgång bygger på den höga tekniska kompetensen hos sin personal, den förstklassiga ...

Anedis är experter på aktiva och passiva komponenter och mätteknik för bredbandskommunikationslösningar och har ett utmärkt rykte inom branschen. Anedis framgång bygger på den höga tekniska kompetensen hos sin personal, den förstklassiga produktportföljen, insikterna om de senaste trenderna och utvecklingen, den höga projektkompetensen och de tillförlitliga relationerna med erkända leverantörer och partners.

- Det finns ett starkt behov, särskilt inom FTTH-området, av en framtidssäker teknologi som uppfyller såväl dagens alla krav och morgondagens utmaningar Med Waystream har vi lyckats hitta en stark och innovativ partner som erbjuder produkter för just detta, säger Tilo Heinrich, vd för Anedis.

- Vi ser med tillförsikt fram emot att kunna utöka vårt partnernätverk med Anedis och det faktum att detta ytterligare förstärker vår position på den tyska marknaden. Anedis kompetens och Waystreams avancerade teknik skapar en optimal kombination som kommer att stödja den pågående fiberutbyggnaden i Tyskland, säger Mats Öberg, VD för Waystream.

För mer information, vänligen kontakta: 

Mats Öberg, VD Waystream

Mobil: +46 (0) 76 881 81 31

Email: mats.oberg@waystream.com 

Om Waystream

Waystream säljer och utvecklar avancerad digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, av högsta kvalitet. Med våra produkter och vår expertis är det möjligt för telekomoperatörer och tjänsteleverantörer att erbjuda tillförlitliga och användarvänliga nätverkstjänster med hög funktionalitet. Våra produkter är smarta, lätta att använda och hantera samt designade för att skapa bästa möjliga upplevelse hos slutanvändaren. 

Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North under namnet WAYS. Waystreams Certified Adviser är FNCA Sweden AB.


Community Posts

Be the first to write something about this company in the community.

Create new post