ZETA

ZetaDisplay

Press release

Print

ZetaDisplay får ny order från Hurtigruten om 8,5 Mkr

Malmö - ZetaDisplay AB (Nasdaq Stockholm:ZETA) meddelar att koncernen har tecknat ytterligare order genom sitt dotterbolag ProntoTV för leverans av Digital Signage

Malmö - ZetaDisplay AB (Nasdaq Stockholm:ZETA) meddelar att koncernen har tecknat ytterligare order genom sitt dotterbolag ProntoTV för leverans av Digital Signage. Kunden är norska Hurtigruten AS och leveransen avser fartygen Richard With och Nordlys.

Norska Hurtigruten är världsledande på expeditionsresor och har sedan 1893 seglat den klassiska linjen mellan Bergen och Kirkenes, ofta kallad världens vackraste sjöresa. Bolagets vision är att erbjuda världsledande resor som är trygga, unika, aktiva, hållbara och som ger minnen för livet.

Avtalet med Hurtigruten löper på fem år och ZetaDisplay bedömer att värdet på avtalet överstiger 8,5 miljoner SEK.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat ett nytt viktigt avtal på den norska marknaden. ProntoTV har under året tagit ett antal tongivande affärer, både inom retail och infotainment, och befäst sin ledande position på den norska marknaden. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden, säger Leif Liljebrunn CEO ZetaDisplay AB.

Vid frågor kontakta:

ZetaDisplay AB (publ)
CEO Leif Liljebrunn
Telefon: +46 70 845 80 52
E-mail: leif.liljebrunn@zetadisplay.com

CFO Ola Burmark

Telefon: +46 70 821 57 86

E-mail: ola.burmark@zetadisplay.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som ZetaDisplay ska offentliggöra enligt marknadsmissbruksförordningen. Informationen lämnades genom Leif Liljebrunns försorg för offentliggörande den 22 oktober 2018 kl 15.10.

Om ZetaDisplay
ZetaDisplay (publ) är en ledande leverantör av lösningar inom digital butiksutveckling. Bolaget hjälper företag inom detaljhandels- och servicebranschen att bli mer konkurrenskraftiga genom innovativa tjänster och produkter som stänger gapet mellan det digitala och det fysiska. ZetaDisplay befinner sig i en stark tillväxtfas och avser att etablera sig globalt under de kommande åren. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns idag i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. Aktien handlas sedan december 2017 på Nasdaq Stockholms huvudmarknad under kortnamnet ”ZETA”. Följ bolaget på Twitter https://twitter.com/zetadisplaypubl och läs mer på hemsidan: http://zetadisplay.com/.

 

Bilaga