ZETA

ZetaDisplay

Press release

Print

ZetaDisplay stärker sin organisation för fortsatt tillväxt och utser Daniel Oelker till Chief Communication Officer

ZetaDisplay (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar idag att Daniel Oelker har utsetts som CCO, Chief Communication Officer

ZetaDisplay (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar idag att Daniel Oelker har utsetts som CCO, Chief Communication Officer. Detta är en nyinrättad funktion inom ZetaDisplay där Daniel Oelker blir del av koncernledningen. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober 2018 och rapporterar till CEO Leif Liljebrunn.

Oelker har lång erfarenhet av att bygga en välfungerande kommunikationsfunktion i större svenska internationella bolag. Han kommer närmast från egen konsultverksamhet, dessförinnan har Daniel Oelker haft övergripande kommunikations- och varumärkesansvar hos Hilding Anders, Thule samt SCA Hygiene Products.

”En väl fungerande kommunikation är en nyckelfunktion för vår tillväxtresa internationellt. Daniel Oelkers kompetenser sträcker sig från varumärkes- och strategifrågor över klassiskt kommunikationsarbete till digital transformering och Investor Relations. Hans kompetensbredd är ett välkommet tillskott för ZetaDisplay. Hans uppdrag är att utveckla bolagets positionering internationellt och att vara pådrivande så att ZetaDisplay upplevs som modern, transparent och konsekvent i sin totala kommunikation”, kommenterar Leif Liljebrunn utnämningen.

”Vi lever i ett visuellt samhälle, där den delen av butiks- och organisationskommunikation som ZetaDisplay kan leverera får mer och mer betydelse. Jag ser många spännande möjligheter och vill gärna bidra till att ZetaDisplay utvecklas vidare och kan stärka sin marknadsledande position”, avslutar Daniel Oelker.

För ytterligare information, vänligen kontakta

CEO Leif Liljebrunn
Mobil: +46 70 845 80 52
e-mail: leif.liljebrunn@zetadisplay.com

CFO Ola Burmark
Mobil: +46 70 821 57 86
e-mail: ola.burmark@zetadisplay.com

Om ZetaDisplay
ZetaDisplay (publ) är en ledande leverantör av lösningar inom digital butiksutveckling. Bolaget hjälper företag inom detaljhandels- och servicebranschen att bli mer konkurrenskraftiga genom innovativa tjänster och produkter som stänger gapet mellan det digitala och det fysiska. ZetaDisplay befinner sig i en stark tillväxtfas och avser att etablera sig globalt under de kommande åren. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns idag i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. Aktien handlas sedan december 2017 på Nasdaq Stockholms huvudmarknad under kortnamnet ”ZETA”. Följ bolaget på Twitter https://twitter.com/zetadisplaypubl och läs mer på hemsidan: http://zetadisplay.com/.

 

Bilaga