I flera år har vi på Redeye arrangerat Småbolagsdagen, som varit ett väldigt uppskattat event bland såväl våra bolag som investerare. I år tar vi med oss våra erfarenheter från tidigare års succéer in i vårt nya format - Redeye Growth Day.

Drömmen om att uppnå en så kallad “Ten-bagger” – en aktie som ökar över 1000 procent lever – och under de senaste fem åren finns 11 aktier som bevis på de svenska börserna. Flera av dessa bolag har investerare kunnat möta i ett tidigt skede tack vare Redeyes event och aktieanalys. Med en enastående kursökning om 6363 procent toppar Hansa Medical den exklusiva listan. Vilka företag blir framtidens vinnare?

På Redeye Growth Day i Stockholm den 4 juni 2018 kommer ett trettiotal noterade såväl som onoterade bolag inom Life Science samt Technology att presentera sin utveckling och sina utsikter framöver. Två av dessa – Hexatronic Group och Invisio Communications – finns med på listan över bolag som stigit över 1000 procent. Under dagen kommer de att berätta om sina framgångsresor där ledtrådar är; sektorer under tillväxt, konkurrenskraftiga produkter, och en mycket kompetent ledning. Dessa faktorer utgör även en central del i vår unika Redeye Rating-modell.

Vi arrangerar vår dag på Haymarket by Scandic i centrala Stockholm, där vi skapar en mötesplats för både institutionella och professionella investerare på plats och privata investerare som följer eventet via livesändningen.