Redeye After Hours #6 – Defensiva Aktier

Redeye After Hours

2022-06-23

04:00

Defensiva aktier i dubbelbemärkelse denna vecka, då pratar försvarsaktier och om bolag som man kan anse defensiva i dessa tider. Vi diskuterar försvarsmarknaden och två förvarsaktier W5 Solutions och Invisio, även får vi två updates om gamingbolagen Embracer och Remedy, där vi diskuterar mycket i hur man ska se på ägandeskapet i dessa bolag. Avsnittet fick ett inslag av ESG, främst hur perceptionen av ESG i dessa tider kopplat till vilken branschen bolagen är aktiva i och hur ägandeskapet påverkar. Ett svårt ämne att vara uttömmande om och alla drar sin gräns i sanden där det passar dem. Ett avsnitt som bjuder på mycket! Kom gärna med fler frågor ifall det var något du tyckte vi missa eller kunde förklara bättre. Vi tar mer än gärna feedback!

DF

DZ

Douglas Forsling

Danesh Zare

Episode Notes

Spelschema (viss avvikelse kan ske beroende på spelare)

(00:02:00) – Försvarsmarknaden

(00:14:29) – W5 Solutions

(00:40:56) – Invisio

(1:00:22) – Embracer Group

(1:25:57) – Remedy Entertainment

Vi vill mer än gärna ha er feedback! Hör av er på rah.podcast@redeye.se eller på twitter till @RedeyeAfterHour.

Follow on Twitter

What is Redeye?

Redeye is a research-centered boutique investment bank from Stockholm. Founded in 1999, Redeye cultivates investors through timeless knowledge, a humble attitude, and a strong focus on quality. Learn more about Redeye

Disclaimer

Notice that the content in this podcast is not, and shall not be construed as investment advice. This information is meant to be informative and for general purposes only. For full disclaimer, visit https://www.redeye.se/about-us/governance

Premium Plan required to unlock

Unlock companies to access

more high quality research.

Subscribe

About the podcast

Välkommen till Redeye After Hours!

Varje vecka levererar vi det bästa av Redeyes analys till er lyssnare i ett temafokuserat format. Podden är för den som vill:

  • Lära sig mer om intressanta investeringsteman
  • Få en pitch på de mest kvalitativa och intressanta bolagen Redeye täcker
  • Bli en bättre investerare
  • Lära känna bolag på djupet

Investeringar är det roligaste vi vet på Redeye och den investeringsglädjen vill vi förmedla till er lyssnare. Vi bryter ned investeringsteman och svåra ämnen inom tech och life science, samt går på djupet av bolag och dess marknader.

Tveka inte att höra av er, vi vill att podden ska utvecklas med dess lyssnarpublik. Vi vill ha era synpunkter!

Previous episodes

All Episodes