Post entry

Ingen rapport! Mavschaks VD storköper mm.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Halvårsrapporten som försvann!

Tigran Technologies,

Handlas för sista gången idag på Aktietorget.

Många inklusive mig själv hade förväntat oss en rapport igår men det gapade tomt i inboxen. Efter någon på forumet frågat företaget efter halvårs rapporten så visade det sig att aktietorget inte tagit bort datumet på sin hemsida,så vi fick tyvärr ingen rapport innan exit.

Tigran Technologies lämnar börsen och det ska bli spännande att se vart detta slutar. Även om mitt tidsperspektiv kanske är lite kort, som många andras småsparares, så tror jag detta kommer bli en vinst i slutändan! Det ska även bli intressant om vi aktieägare får ett erbjudande om att bli utköpta efter avnoteringen. En anledning till att kursen handlats ner under låga volymer kanske?

För att göra hela uppköps processen enklare då bud premien blir större, vi får se!

Hur än detta slutar så tror jag detta är ett bra tillfälle att bli lite mer långsiktig och vem vet, i framtiden kanske man får ut 20-30+ gg insatsen. Min investering följer insiders och när insiders agerar som de gjort i Tigran, då behåller jag!

Mavschack AB, Stora insider köp.

VD Jonas Litborn och Per Lundquist ökade sina innehav igår, de tycker visst att det fortfarande är köpvärt!

Och jag kan inte mer än hålla med, företaget är bara i startgroparna och detta kan bli hur bra som helst!

Jag ser verkligen fram imot när avtal kommer i Kina och Indien, detta i kombination med att siffror från myphone börjar trilla in i rapporterna så ser nog denna aktie nya höjder...

Köpte mer igår på denna nyhet.

Africa Oil,

Aktien fick fart uppåt idag och va uppe i 7-8% som högst.

Vad som gjorde att aktien började klättra uppåt är svårt att säga men det har kommit flertalet nyheter. Q2 ute, Placera.nu kom med en rek, SEB equity rekade. Att Shamranerna är missnöjda och börjar lämna skeppet kanske har en inverkan även det..går tillbaka till moderskeppet kanske? ;)

En himla massa borrningar framöver i höst, resursuppdatering mm.

Marknaden börjar nog förstå att ett prospekteringsbolag i Kenya inte ska handlas för 2 dollar per HITTAT fat. Fat har sålts för 4 dollar+ och bara detta gör att Africa Oils kurs skulle kunna stå i det dubbla idag. Sedan får man inte bortse ifrån det faktum att det är Tullow och Lundin som håller i taktpinnen, lite framtida olja bör ses på aktiekursen.

Stårfast vid 100 kr till årskiftet!

Köpte mer även här igår.

Redo för hösten!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?