Post entry

Back in the saddle

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Work is the curse of the drinking class. Dessa genialiska ord är inte jag uppfinnare av, utan det är Oscar Wilde. Men vad händer när inga jobb finns kvar?

Mr Pink har varit ute och åkt... Välkommen tillbaka, du har inte missat ett förbannat dugg. ;) Sverige är fortfarande sämst i fotboll och bäst på att lära andra länder om hur man "ska vara".
Har själv varit ute på turné och inte heller följt börsen allt för mkt. den senaste tiden. Var i Köln och hälsade på en gammal vän från tiden i Australien. Inte setts på 4 ½ år så det var verkligen på tiden och hur roligt som helst! Köln är också en väldigt trevlig stad. Mindre turistigt än Berlin utan att kännas för litet. Åk, och drick deras inhemska Kölsch!

Som svensk lager, fast dubbelt så god och hälften så dyr. :)

När det kommer till investerandet så har man hämtat sig från pungsparken i Integra gold. Den kändes! Men jag visste att jag tog en stor risk och att det gick som det gick kom inte som en blixt från klar himmel. Jag tog ett långskott den här gången och vad ska man säga, jag missade målet... Sånt är livet i bland. Händanefter blir det inte all in i liknande projekt utan det blir mer substans i portföljen.

Just nu har jag köpt björnar. Ekonomin världen över är ansträngd... Känns som om det vore en sjukling som ligger på sin säng och kippar efter luft. Då och då kommer sköterskan in i form av Ben Bernanke och skjuter upp lite morfin i armvecket. Då studsar liket upp och tar några danssteg i sitt värsta rus men rätt snart kommer bieffekterna. Hallucinationer, klåda, svettningar och paranojja.
Sköterskans morfinföråd börjar krympa men det finns ändå ganska gott om preparatet kvar, men de anhöriga..., de är inte lika övertygade om att denna form av läkekonst är något de vill veta av. Live and let die säger vissa av dem...

På andra sidan atlanten, mitt i Europa utspelar sig ungefär samma sak, men här är det i stället fråga om någon form av dagis-epidemi. Det ligger småglin som kräks Euro över hela golvet och mamma tyskland springer runt med mopp och hink och städar. Hon håller god min men man ser på henne att hon är trött på att ta hand om andras ungar.

Jag håller fast vid mina Björnar ett tag till. OMX ser svagt ut även på teknisk väg. Håller inte närmaste stödet har vi antagligen en bra bit att falla.

Mvh. / Y_T

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?