Post entry

En intressant vecka

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nästa vecka kommer bl.a. börsens "tvillingar" Biogaia och Probi med rapport samma dag (18). Probi har gått ned ca 7% senaste 12 mnd medans Biogaia har stigit med nästan 65%.

Det intressant med dessa båda bolag är att båda spås en lysande framtid och utvecklingen för båda bolagen är bra med ökad försäljning och vinst. Skillnaden i bolagen är att Biogaia har haft en lysande utveckling även i aktiekursen, medans kursen i Probi har stampat "på noll". Vi får se vad som händer till veckan om den utvecklingen håller i sig eller inte.

Nästa vecka presenterar även det nya upphaussade bolaget Guld Invest Norden, som har haft en väldigt bra kursutveckling iår, sin rapport. Lite upp till bevis blir det för bolaget nu, framförallt bwehövs lite siffror om införsäljning presenteras.

Norske DNO presenterar sin rapport till veckan. Här blir det väldigt intressant att se om några nyheter kring betalning och utvecklingen i Irak kommenteras i rapporten. Personligen tror jag att om alla problem och negativa rykten och osäkerheter kan försvinna har är DNO aktien absolut en potentiell dubblare.

Flera intressanta rapporter nästa vecka är:

MSAB - kan den positiva utvecklingen fortsätta? Hoppas det.

Ratos - alltid väldigt givande att läsa kommentaren från Arne, en ytterst kompetent VD.

Vostok Nafta - Hur står det till i Ryssland tro?

Vestas Wind - Kommer vindkraften att åter igen ta riktigt fart igen?

med förhoppning om en spännande vecka önskar frefec er en trevlig söndag

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?