Post entry

Biolin

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Handelsstopp i Biolin idag. Många spekulationer direkt självklart.

Skall Biolin köpa Karo?

Storägare på gång in i Biolin?

Storsälj på gång?

Vem vet, inte du inte jag som Lisa sjunger, men på måndag vet vi säkerligen. Konstigt nog hade jag precis börjat titta lite på bolaget efter "smällen" med Q3, där bolaget kanske fick lite för mycket stryk. Gick även in idag och köpte några få aktier innan stoppet kom.

Rent fundamentalt tycker jag bolaget ser intressant ut, har inte hunnit fördjupa mig i siffror och tillväxt ennu, men en stark tillväxt under många kvartal låter gött i mina öron. Tyvärr har bolaget en historia som kanske inte är den bästa men....

Ser man på Q3 var också besvikelsen i stort beroende av valutakursen (inte ensamt bolag att drabbas av en stark krona), för omsättningstillväxt fortsätter.

Jag hoppas, och även det mest sannsynliga, är väl att Håkansson nu har hittat en ny större investerare som övertar/köper hans och Fredriks aktier i bolaget. Detta skulle förmodligen vara väldigt positivt för bolaget.

Men vi får se på måndag...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?