Post entry

Compare-IT undervärderad aktör på smarta hem-lösningar

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ett undervärderat och oupptäckt bolag.

I fredags släppte Compare-IT ett stort PM om ett avtal som årligen kommer ge intäkter på minst 5 miljoner kronor på årsbasis: http://www.compare-it.se/vastkuststugan-ab-och-borohus-ab-valjer-smarta-paket-fran-compare-it/

Denna nyhet verkar totalt vara missad av marknaden. En anledning kan vara att Aktietorget bytte handelsplattform i fredags och då inte kunde visa procentuell uppgång på vinnarlistan.

Bolagets börsvärde är i dagsläget dryga 60 miljoner kronor vilket får betecknas som väldigt undervärderat med tanke på PM:et i fredags samt det PM:et som levererades den 3/11 om att en en större bostadsutvecklare av lägenheter valt Compare-IT:s lösning.http://www.compare-it.se/pressmeddelande-compare-valjs-av-bostadsutvecklare-projekt-inom-lagenhetssegmentet/

Compare-IT levererar idag till hustillverkare som Myresjöhus och LB-Hus. LB-Hus som bygger 400 hus per år är första svenska småhustillverkare att erbjuda smarta hem-lösningar som standard medan Myresjöhus erbjuder det som tillval.

Intervju från Stockpicker http://www.stockpicker.se/stockpicker-intervjuar/visa-intervju/296

Företaget har under hösten levererat flertalet avtal och teckningskursen vid börsintroduktionen var satt till 6.7.

Företaget har idag tecknat nytt avtal med Sveriges största fönstertillverkare som även tillverkar dörrar. http://www.compare-it.se/compare-it-integrerar-mot-inwido-sverige/.

Compare-IT har sedan tidigare en integration mot Nibe http://www.nibe.se/ och ID-Lock http://www.idlock.se/.

http://www.compare-it.se/compare-it/

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?