Post entry

Doro - Smartphones kommer snart

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Lite bortglömd och lågt värderad är Doros aktie, men företaget jobbar på och här kommer lite ny info om de kommande smartphones'en och deras tablet.

Jag har tagit det lite lugnt senaste tiden med sökandet nätterna igenom efter ny info om Doros produkter och nya försäljningsavtal. Tog en snabb koll ikväll efter att lite nya avtal och lite nya telefoner presenterats senaste tiden. (Avtal i Australien, Doro PhoneEasy 715, ny homeserie av telefoner http://www.doro.com/sv-SE/Foretag-och-press/Pressrum/Pressreleasearkiv/ ).

Ikväll hittade jag in på ett intressant dokument som visar upp de nya modellerna PhoneEasy 715 och 740, dessutom finns där en modell som inte(?) oficiellt presenterats än (har inte 100% koll då jag inte jagat så mycket info senaste månaderna), Doro PhoneEasy 780. Även doros tablet, Doro TabEasy visat upp lite designbilder av, inte heller den har presenterats oficiellt i något pressmeddelande än (?) men "pratats" om i någon kvartalspresentation när Doro Experience disskuterats. Dessa lyckades jag snappa upp redan i februari och Doro kom med ett pressmeddelande om Doro Experience dagen efter.

RED (28/6 00:40): Är hyffsat oficiellt då dokumentet hittas på http://www.doro.com/experience/ även om modellerna inte fått någon egen pressrelease. Sry! Trodde jag hittat något roligare, men så kan det bli när man "släpper" sin järnkoll under nån månad eller två... =)

Kika in på http://www.doro.com/Global/Campaigns/Experience/Doro_B2B_32s_260x190_low.pdf för att se en del info om de olika modellerna och mer info om Doro Experience, deras plattform för smartphones och datorer som håller på att utvecklas. Inte sett detta ute på något forum eller annan sida tidigare, så jag hoppas det kan tyckas vara intressant.

Sitter och försöker hålla lite bevakning mot den amerikanska marknaden och consumer cellular. Skulle vara riktigt trevligt om de kunde få till ytterligare något avtal med någon större kedja i USA, med Doro, eller utökning av avtalet från förra året med Wallgreens. I Europa har man ju fått till avtal med många operatörer. I Australien har det kommit ett par avtal också, dock är fortfarande Usa en relativt oexploaterad marknad för Doro med bara en modell, den gamla PhoneEasy 410, till försäljning genom en operatör. Ytterligare något avtal med en operatör och lansering av flera av deras modeller skulle vara riktigt trevligt...

Avslutar med en liten go sarkastisk kommentar som återfanns i en AOI vs Petrogrand-tråd...

"JAg tycker vi kan jämföra apple vs doro
Ser man till börsvärdet har ju Doro en sjuk uppsida? Eller är jag helt fel ute nu?"

=)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?