Post entry

FASTOUT Q1 avklarat och forsättningen ser mycket bra ut

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

VD ord 28/2 ( 4v kvar ) av Q1 , Vi ser ingen anledning att ändra vår ambition att nå ett positivt kassaflöde under första kvartalet i år.

VD fyller på och säger att ! Sverige och Norden går vi in i en mer aktiv del av året när våren kommer och drönaruppdragen , FastOuts unika 360° fotograferingar växer kontinuerligt och vi är marknadens största aktör.

( 4v innan kvartal 1 är klart säger Håkan Lindgren positivt kassaflöde under första kvartalet i år ) är väldigt troligt att VD har koll på siffror när de är 4v kvar av Q1 , mycket intressant med drönaruppdragen och fotograferingar växer kontinuerligt och vi är marknadens största aktör i Sverige och Norden . ( Så när nu Q1 är avklarat och går vidare med 2019 ) så fyller VD på med att Under Q4 - Q1 har vi säkrat två viktiga samarbeten och återförsäljaravtal med Zentuvo i Finland och med Inviso i Norge. Båda är marknadsledare inom sina respektive områden och gör omkring 50 000 unika bostadsfotograferingar per år. Vi räknar med att börja se de första effekterna av avtalen de närmaste månaderna. ( Avtalen skrevs med Zentuvo 21/11 Q4 och INVISO 23/1 Q1 ) Återförsäljare är ett kostnadseffektivt sätt att hitta nya kunder på marknader där vi inte har egen personal . ( Ser vi till hela 2018 är det framförallt några ytterligare punkter VD vill lyfta ) Vi anpassade vår plattform till VR-glasögonen Oculus Go och därmed för massmarknaden. USA ! Vi utvärderade marknaden på plats och mappade upp stora delar av Los Angeles med 360° helikoptervyer. Potentialen är enorm och vi ser att det finns ett stort intresse för våra tjänster. Med den nya lönsamhetsstrategin kommer vi dock att avvakta med en eventuell skarp lansering i USA tills vi uppnått ett antal milstolpar på befintliga marknader. Vi mappade upp Gran Canaria och Costa Blanca med tusentals 360°-vyer. https://mb.cision.com/Main/13539/2751910/999735.pdf

http://www.zentuvo.fi/en/about-us/ https://www.inviso.no/

Så om vi börjar med de här 2019 ! Q1 klart och med all säkerhet positivt kassaflöde

Vi anpassade vår plattform till VR-glasögonen Oculus Go och därmed för massmarknaden. Fastighetsbyrån news 28/2 ( 4v kvar av Q1 ) För att möta efter frågan på bra VR-visningar så gör nu Fastighetsbyrån en satsning på en nyutvecklad app för Oculus Go. I appen laddas löpande de bostäder som företaget förmedlar i Spanien och Portugal , Som första svenska mäklare gör vi nu en långsiktig satsning på VR i större skala, för alla kontor i Spanien och Portugal. Med den egna appen och Oculus Go . Oculus Go-headset med den specialutvecklade appen kommer att finnas på Fastighetsbyråns samtliga kontor i Spanien och Portugal samt på utvalda Fastighetsbyråkontor i Sverige från 1 mars. Spekulanter är välkomna in på kontoren för att titta på bostäder och få mer information. ( Appen är framtagen av VR- och drönarföretaget FastOut och Fastighetsbyrån har exklusivitet i 12 månader ) I Sverige kommer headset med appen finnas på följande Fastighetsbyrå-kontor: Umeå, Uppsala, Örebro, Karlstad, Nynäshamn, Eskilstuna, Malmö, Helsingborg, Lund, Kalmar, Östermalm, Göteborg väst, Södertälje.

De finns 250 kontor runt om i Sverige. Utomlands har Fastighetsbyrån ca 160 medarbetare på 25 orter i Spanien och Portugal. Under 2018 förmedlade företaget cirka 44 000 bostadsaffärer till ett försäljningsvärde av cirka 95 miljarder kronor och är därmed marknadsledare på den svenska bostadsmarknaden. Företaget har även verksamhet utomlands med cirka 150 medarbetare i Spanien och Portugal. https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/plain/press/#/pressreleases/svenskar-vill-koepa-bostad-utomlands-med-vr-visningar-2841485 Bygger nu ett kontorsnät längs Medelhavskusten samt på Mallorca och Kanarieöarna. Vi expanderar också i Portugal. https://www.fastighetsbyran.com/sv/spanien/om-oss/

Vi tar de igen med Fastighetsbyrån egna ord . Satsning på en nyutvecklad app för Oculus Go , Som första svenska mäklare gör vi nu en långsiktig satsning på VR i större skala . Fastighetsbyrån har exklusivitet i 12 månader ! Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 270 kontor och cirka 1 600 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal och bygger nu ett kontorsnät längs Medelhavskusten samt på Mallorca och Kanarieöarna. Vi expanderar också i Portugal , under 2018 förmedlade företaget cirka 44 000 bostadsaffärer till ett försäljningsvärde av cirka 95 miljarder kronor.

FASTOUT VD Q4 ! Som sagt framtiden ser ljus ut nu 2019 och framåt för VR- och drönarföretaget FastOut . Vi anpassade vår plattform till VR-glasögonen Oculus Go och därmed för massmarknaden , vi mappade upp Gran Canaria och Costa Blanca med tusentals 360°-vyer. ( Fastighetsbyrån Bygger nu ett kontorsnät längs Medelhavskusten samt på Mallorca och Kanarieöarna ) USA ! Vi utvärderade marknaden på plats och mappade upp stora delar av Los Angeles med 360° helikoptervyer. Potentialen är enorm och vi ser att det finns ett stort intresse för våra tjänster. Kan bli hur stort som helst med FASTOUT nyutvecklad app för Oculus Go . Återförsäljaravtal med Zentuvo i Finland och med Inviso i Norge. Båda är marknadsledare inom sina respektive områden och gör omkring 50 000 unika bostadsfotograferingar per år. Vi räknar med att börja se de första effekterna av avtalen de närmaste månaderna .

USA kommer bli riktigt intressant ! Inte ett ord om de här än av VD ? Just when you thought you have seen it all, Aerial Cinema Productions partners with Fastout from Sweden to bring a ground breaking technology to the states.https://aerialcinemapro.com/ KUNDER ! https://aerialcinemapro.com/clients Q3 30/10-2018 För att etablera bolaget på längre sikt krävs i nästa steg ett dedikerat amerikanskt bolag med egen personalstyrka på plats. Det kräver i sin tur ett kapital, som idag inte finns inom FastOut. Med den den nya lönsamhetsstrategin kommer en fullskalig etablering i USA att behöva hanteras separat ur finansieringsperspektiv och därför kommer beslutet att tas i ett skede när bolaget har stabilt lönsam tillväxt. I samband med att utvärderingen av USA nu är klar kommer den tidigare VD:n istället att gå in i en rådgivande roll till FastOut. De finns stor chans för att aktieägarna kommer få vara med att köpa aktier till ett bra pris för FastOut kommande amerikanskt bolag. http://mb.cision.com/Main/13539/2658981/935755.pdf

16/8-2018FastOut har fotograferat stora delar av Los Angeles med tusentals 360°-vyer från luften för att bygga upp bildbanken inför ökad aktivitet i USA. Dessa vyer blir tillgängliga för bolagets framtida kunder. Vyerna som blir tillgängliga för desktop, mobiler, läsplattor och VR-glasögon kommer successivt att laddas upp på FastOuts plattform , Vi kom ihåg de här ! ( Appen är framtagen av VR- och drönarföretaget FastOut och Fastighetsbyrån har exklusivitet i 12 månader ) blir mycket intressant med USA . http://mb.cision.com/Main/13539/2593895/892513.pdf

FASTOUT Börsvärde 14milj och aktien har legat och pendlat mellan 20 -30 öre c:a 1år , kan bli en riktigt fin resa 2019 och framåt . VR - BRANSCHEN är het nu !

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?